Naar boven

Normann Copenhagen Bau

De Bau collectie van Normann Copenhagen staat in het teken van een aantal hanglampen die een absolute aanwinst zijn voor je interieur. Ga jij voor de natuurlijke look, of ben je meer van de kleurtjes? In deze collectie is deze vraag in elk geval goed van toepassing. Voor de liefhebbers van kleur kan de Normann Copenhagen Bau hanglamp misschien wel aan jouw eisen voldoen. Deze lamp staat graag in het middelpunt en daar hoeft hij ook geen moeite voor te doen door het fraaie, geometrische vormenspel. Naast de kleurtjes, word je überhaupt vrolijk van het design van deze lamp. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien dé lamp voor kinderen, maar hij misstaat ook absoluut niet in je woonkamer of op je werkplek. De grote broer van deze lamp is de Bau hanglamp Multi Large. Aangenaam!

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Normann Copenhagen

Het Deense Normann Copenhagen timmert alweer sinds 1999 aan de weg. Van kussens tot vazen en van lampen tot stoelen: stuk voor stuk prachtig design dat je bij Normann Copenhagen vindt. Door de speelse en verrassende kijk op design, krijgt elk product een uniek karakter. Dat is ook waar het bij dit Deense designlabel om draait. Jan Andersen en Poul Madsen zijn de oprichters van dit merk. Zij hebben als doel een verschil te maken in de designwereld en dat lukt ze goed. Ooit begonnen in een klein winkeltje, maar sinds 2005 verhuisd naar een oud bioscoopgebouw met een oppervlakte van maar liefst 1700 m2. Een goede stap in de richting van het grote succes. Normann Copenhagen heeft al tientallen prijzen op haar naam gezet voor productdesign.

Speelse Normann Copenhagen Bau hanglampen

Door het prachtige ontwerp, krijg je eigenlijk direct dat speelse gevoel bij deze lamp. Ben je meer van die typische Scandinavische woonstijl? Dan past de Normann Copenhagen Bau hanglamp nature meer bij jouw smaak. Deze lamp is er overigens ook in een maatje groter: de Bau hanglamp large nature. Deze lamp doet je misschien denken aan een mobiel voor baby’s, maar ondertussen is het een lamp die je woning fraai verlicht. De kleinste van het stel heft een breedte van 55,8 centimeter en een hoogte van 43 centimeter. Handig om te weten: voor deze lamp heb je een E27 lichtbron nodig. Voor welke variant je ook kiest, je haalt hoe dan ook een eyecatcher in huis.

Normann Copenhagen Bau bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Bau collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.