Normann Copenhagen Bell

Wie de Normann Copenhagen Bell heeft horen luiden, weet ook waar de klepel hangt. Dit is het eerste wat in je opkomt als je naar deze prachtige serie hanglampen kijkt. Door hun vorm zouden deze lampen niet misstaan in een kerktoren. Je kunt ze bijna horen. Maar het blijven toch echt lampen, en dat merk je meteen zodra je er eentje aanknipt. De Bell hanglamp x-small bijvoorbeeld is weliswaar klein van stuk, maar hij verspreid toch een prettig licht over je eettafel. Deze Normann Copenhagen Bell lamp is overigens de enige van de serie die een halogeen fitting heeft. De G9 halogeen lichtbron wordt meegeleverd, zodat je deze bel meteen kunt ‘luiden’ zodra je hem in huis haalt.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design stukken. Van glazen en kussens tot verlichting en stoelen: Normann Copenhagen geeft er zijn unieke draai aan. Het merk maakt sinds enige tijd ook kasten (zoals de One Step up Bookcase) en bijzettafels (zoals de Tablo bijzettafel). Je kunt dus voor allerlei design bij Normann Copenhagen terecht. In 2012 breidde het Deense design label haar collectie flink uit met een aantal producten, waaronder de inmiddels heel bekende Normann Copenhagen Bell serie. Normann Copenhagen is door deze uitbreiding meer en meer een volwassen en compleet design label geworden. En toch is het ze gelukt om uniek te blijven dankzij haar speelse en verrassende kijk op design. De hanglampen van Normann Copenhagen zijn hier een goed voorbeeld van.

Deense industrie

De moderne en robuuste Normann Copenhagen Bell hanglampen maken van je eettafel een fijne en goed verlichte plek om bij elkaar te komen. Deze lampen combineren strak Deens design met een industriële invloed uit het Meat Packing Disctrict van Kopenhagen. Dit zie je terug in de afmetingen van de lampen: de Normann Copenhagen Bell hanglamp large heeft een diameter van maar liefst 55 centimeter. Hang je deze lamp boven je eettafel, dan zet je een waar statement neer. Want om deze hanglamp kunt je niet heen.

Door het oog van de Normann Copenhagen Bell

Alsof je een draad door het oog van de naald haalt. Zo ziet de markante overgang van snoer naar lamp eruit. Eigenlijk lijkt de Normann Copenhagen Bell lamp te zwaar om aan een dun snoer te hangen, maar omdat hij gemaakt is van gespoten metaal is hij in werkelijkheid bijzonder licht. De Normann Copenhagen Bell hanglamp small van 42 centimeter is verkrijgbaar in de kleuren grijs en zand. Ook wat betreft het snoer valt er iets te kiezen: de Normann Copenhagen Bell hanglamp medium is verkrijgbaar met een zwart snoer (in combinatie met de grijze lamp) of een bruin snoer (in combinatie met de witte lamp). Welke belle of the ball hang jij aan het plafond?

Normann Copenhagen Bell bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen Bell hanglampen. Dat betekent dat wij elke Normann Copenhagen Bell hanglamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen Bell hanglamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Normann Copenhagen Bell collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.