Naar boven

Normann Copenhagen Confetti

De Normann Copenhagen Confetti collectie bestaat uit een bonte verzameling tapijten in verschillende bijzondere kleurencombinaties. Wanneer je de kleden van dichtbij bekijkt, zie je dat het kleed is opgebouwd uit een bijzonder patroon van allerlei stipjes in verschillende kleuren. Van een afstand smelten al deze kleuren echter harmonieus samen tot één rijke kleur. Hoe dit precies gebeurt hangt echter af van jouw positie ten opzichte van het kleed. Daarom blijft dit kleed verrassen en raak je er nooit op uitgekeken. Het kleinste exemplaar uit de collectie is het Confetti tapijt 200x300. Omdat hij wat kleiner van stuk is, is hij erg geschikt voor de kleinere ruimtes in huis die wel een vrolijke toon kunnen gebruiken. Leg hem bijvoorbeeld neer in de slaapkamer of gebruik hem om een zithoekje op te leuken!

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is inmiddels zo’n bekende naam in de wereld van design dat je bijna zou vergeten dat dit merk pas in 1999 opgericht is. Toen oprichters Jan Andersen en Poul Madsen Normann Copenhagen begonnen, hadden ze één duidelijk hoofddoel: de tradities en conventies in de designwereld doorbreken door middel van vernieuwende, bijzondere en verrassende ontwerpen. Dat dit gelukt is mag duidelijk wezen. De items van Normann Copenhagen worden inmiddels in meer dan tachtig landen over de hele wereld met groots enthousiasme onthaald. Normann Copenhagen is inmiddels een van de grootste spelers in de designwereld en zal deze positie naar alle waarschijnlijkheid behouden. Door samenwerkingen aan te gaan met verschillende jonge designers blijft het merk verrassen met onconventionele creaties. Ben jij nieuwsgierig naar alle andere leuke dessins en patronen die tot stand zijn gekomen door samen te werken met uiteenlopende ontwerpers? Neem dan snel een kijkje bij de andere tapijten van Normann Copenahagen.

Een handgemaakt tapijt van bamboezijde

De kleden uit de Normann Copenhagen Confetti collectie zijn via een bijzonder productieproces tot stand gekomen. Ze zijn namelijk handgeweven én gemaakt van bamboezijde. Deze bamboezijde is niet te onderscheiden van ‘echt’ zijde, maar is gemaakt van bamboe. Wanneer je besluit het Confetti tapijt 200x300 of het grotere Confetti tapijt 300x400 aan te schaffen, kun je er dus zeker van zijn dat je een honderd procent plantaardig tapijt in huis haalt. Om er zeker van te zijn dat de bamboezijde zijn mooie, rijke kleuren niet verliest, raden we je aan om het kleed regelmatig te stofzuigen. Zo heb jij nog langer plezier van jouw kleed uit de Normann Copenhagen Confetti collectie.

Normann Copenhagen Confetti bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Confetti collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.