Naar boven

Normann Copenhagen Grow

De Normann Copenhagen Grow collectie bestaat uit verschillende bijzettafels die bijzonder zijn in al hun eenvoud. Dit klinkt in eerste instantie misschien een beetje zweverig, maar je ziet meteen wat we bedoelen wanneer je kijkt naar de Grow salontafel 60x50. Dankzij de afgeschuinde kantjes en hoeken krijgt de tafel ondanks zijn simpliciteit toch een verfijnde uitstraling. Die simpliciteit zorgt ervoor dat een andere speler in deze salontafel de hoofdrol opeist: het prachtige eikenhout. Je kunt voor alle salontafels uit de Normann Copenhagen Grow collectie kiezen uit verschillende afwerkingen. Ga voor naturel eiken voor een wat zachte, lichtere uitstraling. Heb je eerder behoefte aan een stoere twist? De salontafels zijn ook beschikbaar in gebeitst eiken.

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen maakt al bijna twintig jaar de meest bijzondere meubels, accessoires en verlichting. Toen Jan Andersen en Poul Madsen het label in 1999 begonnen, hadden ze een heel duidelijk doel voor ogen: een verschil maken. Het ‘normale’ denken moest meer uitgedaagd worden. Er was een nieuwe visie op design nodig. Alledaags moest weer bijzonder worden. Dit is precies de achterliggende gedachte achter de salontafels van Normann Copenhagen. De Grow is bijzonder in al haar eenvoud. Dit concept sloeg aan, want waar Normann Copenhagen begon met een klein, schattig winkeltje, is het inmiddels uitgegroeid tot een internationaal designlabel dat in meer dan tachtig landen wereldwijd verkocht wordt. Ook critici zijn erg te spreken over de verschillende creaties van Normann Copenhagen. Inmiddels heeft het merk al meer dan vijftig designprijzen op zijn naam staan.

Normann Copenhagen Grow: een ‘gegroeide’ tafel

Deze collectie minimalistische salontafels heeft natuurlijk niet voor iets de naam ‘Grow’ gekregen. De naamgeving van de collectie is geïnspireerd op de manier waarop de poten van de salontafel overlopen in het tafelblad. Zo lijken de poten van de Grow salontafel 80x80 naadloos over te lopen in het tafelblad. Op precies deze manier wekken alle salontafels uit de Normann Copenhagen Grow collectie de indruk dat ze niet in elkaar gezet zijn, maar eerder dat ze zo gegroeid zijn. Ben jij net als wij overtuigd van dit concept, maar heb jij jouw Grow salontafel liever een slagje groter? Dan is de Grow salontafel 120x70 waarschijnlijk dé salontafel voor jou.

Normann Copenhagen Grow bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Grow collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.