Naar boven

Normann Copenhagen HI

Sierkussens kun je eigenlijk nooit genoeg hebben in je woning. Simpelweg omdat ze voor sfeer, comfort en gezelligheid zorgen. Ben jij ook gek op kussens? Dan is het absoluut de moeite waard om een kijkje te nemen in de Normann Copenhagen HI collectie. Ontwerper Simon Legald heeft kussens ontworpen met een minimalistische look waardoor ze eigenlijk in elke ruimte tot hun recht komen. Een mooi voorbeeld is het Normann Copenhagen HI kussen flax. Dit kussen heeft een breedte van 50 centimeter en een lengte van 60 centimeter. Hierdoor is hij niet al te groot, maar kan daardoor wel een mooie aanvulling vormen bij je andere kussens op de bank bijvoorbeeld. Wil je meer over deze kussens te weten komen? Bekijk dan de complete serie kussens.  

Deens design van Normann Copenhagen

Jan Andersen en Poul Madsen hebben Normann Copenhagen in 1999 opgericht met als doel om zich te onderscheiden in de designwereld met prachtige producten. En dat is gelukt. Normann Copenhagen staat namelijk bekend om prachtig design. Van stoelen tot tafels en van kussens tot spiegels, ze zijn stuk voor stuk uniek door de speelse en verrassende kijk op design. Weer even terug naar eind jaren 90. Toen begonnen oprichters Jan en Poul met een klein winkeltje, maar ontdekten al snel dat dit te klein werd. Daarom verhuisden zij in 2005 naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. Zo was de ‘Flagship Store’ een feit. Het design van Normann Copenhagen is een plaatje om naar te kijken en dat uit zich ook in de enorme hoeveelheid awards die zij al op hun naam hebben gezet voor productdesign.

Minimalistische Normann Copenhagen HI sierkussens

Kenmerkend voor de Normann Copenhagen HI collectie is toch wel de hoeveelheid kleuren waarin de kussens verkrijgbaar zijn. Beter gezegd: alle kleuren van de regenboog en meer zelfs. Wil je je bank graag opleuken met een kussen van wol? Dan is het Normann Copenhagen HI kussen wol wat voor jou. Met deze kussens is het in elk geval eenvoudig om een gekleurd detail toe te voegen aan je interieur. Perfect voor een interieur dat wel een kleurtje kan gebruiken. Een kussen komt goed van pas op je bank, maar ook op een loungestoel of je bed komt hij goed tot zijn recht. Kom je er toch niet helemaal uit? Dan kun je altijd nog kiezen voor beide kussens.

Normann Copenhagen HI bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen HI collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.