Naar boven

Normann Copenhagen Ikono

De hanglampen uit de Normann Copenhagen Ikono collectie ogen misschien wat simpel, maar toch zijn ze veel meer dan dat. Een hanglamp boven je eettafel, je salontafel of je bureau. Het is een lamp die in elke ruimte tot zijn recht komt. We hebben het dan over de Normann Copenhagen Ikono hanglamp small. Het snoer heeft een lengte van 4 meter waardoor je helemaal zelf in de hand hebt op welke hoogt je hem in je interieur laat stralen. Ook kun je ervoor kiezen om meerdere lampen bij elkaar te hangen. Om het speelse karakter mee te geven aan een ruimte, hang je ze op een verschillende hoogte op. Wil je meer hanglampen zien? Laat je dan verrassen door de complete collectie. 

Over Normann Copenhagen

Normann Copenhagen is in 1999 opgericht door het ontwerpersduo Jan Andersen en Poul Madsen. Van tapijten tot stoelen en van tafels tot lampen: stuk voor stuk prachtige designproducten van het Deense Normann Copenhagen. De ontwerpers van dit merk hebben een speelse en verrassende kijk op design waardoor elk ontwerp een uniek karakter heeft. Dat is ook waar het bij dit designlabel om gaat. Met hun producten maken ze graag het verschil in de designwereld en dat lukt ze aardig. Dit begon ooit in een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisden ze naar een oud bioscoopgebouw. De oppervlakte van 1700 m2 gaf hun genoeg mogelijkheden om de collectie te laten zien. Het grote succes uit zich in de verschillende prijzen die zij hebben gekregen als het gaat om productdesign.

Stijlvolle Normann Copenhagen Ikono hanglampen

Rood, groen, grijs of wit? De Normann Copenhagen Ikono hanglamp large gaat een stapje verder als het om de grootte gaat. Om je een idee te geven: hij heeft een hoogte van 30 centimeter en een diameter van 45 centimeter. Door het minimalistische design past hij eigenlijk in elke ruimte. Oftewel een lamp die graag met je meedenkt. Handig om te weten: deze lamp kun je dimmen tot de hoeveelheid licht die je op dat moment nodig hebt. Of je er nu een of meerdere in je woning hebt hangen, het is een genot om naar deze hanglampen te kijken. Vooral als ze aanstaan. Om je keuze wat lastiger te maken, laten we je de complete collectie Normann Copenhagen hanglampen zien.

Normann Copenhagen Ikono bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen Ikono lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.