Naar boven

Normann Copenhagen Jet

In de Normann Copenhagen Jet collectie vind je stijlvolle planken die je aan je wand kunt hangen. Een mooie plek om je favoriete spullen tentoon te stellen. De Normann Copenhagen Jet wandplank 80 cm is daar een mooi voorbeeld van. Deze plank heeft een lengte van 78,4 centimeter, een breedte van 21 centimeter en een hoogte van 11 centimeter. Om je wand een speelse look te geven, kun je er ook voor kiezen om meerdere exemplaren boven elkaar te hangen. Of wanneer je simpelweg wat meer ruimte nodig hebt. Deze wandplank is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren waardoor er vast een item bij zit die aansluit bij jouw smaak en interieur. Wil je meer over deze collectie weten? Lees dan snel verder! 

Normann Copenhagen design

1999 was het jaar van Jan Andersen en Poul Madsen. Dit was het jaar waarin Normann Copenhagen werd opgericht met als doel om zich te onderscheiden in de designwereld met schitterende meubels, lampen en woonaccessoires. We kunnen wel zeggen dat dat is gelukt. Normann Copenhagen staat niet voor niets bekend om prachtdesign. Van bijzettafels tot lampen en van tapijten tot banken. In elk geval alles om je complete woning mee in te richten. Eind jaren 90 begonnen de oprichters met een klein winkeltje, maar dit werd vrij snel te klein. Daarom werd in 2005 besloten om te verhuizen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Het grote succes van Normann Copenhagen blijkt uit de enorme hoeveelheid awards die zij hebben binnengesleept.

Eigentijdse Normann Copenhagen Jet wandplanken

Heb je een grote wand over? Dan mag de Normann Copenhagen Jet wandplank 160 cm misschien wel een mooi plekje innemen op jouw muur. Deze wandplank kun je ook prachtig combineren met de kleinere variant uit deze collectie. Heb jij al een idee waar je hem kwijt kunt? De slaapkamer, woonkamer of hal zijn absoluut plaatsen waar hij prima tot zijn recht komt. Je bepaalt zelf wat je op de wandplank zet. Ben je uitgekeken op de spullen die erop staan? Dan kun je eenvoudig wat andere woonaccessoires erop kwijt waardoor het lijkt alsof je iets nieuws aan de muur hebt hangen. Het grote voordeel van een wandplank ten opzichte van een schilderij.

Normann Copenhagen Jet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Jet collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.