Naar boven

Normann Copenhagen kommen

Vier jij binnenkort je verjaardag, of misschien wel de verjaardag van een van de andere gezinsleden? Dan kunnen de Normann Copenhagen kommen wel eens heel goed van pas komen. De Normann Copenhagen Krenit Bowl schaal 12,5 cm is niet alleen heel handig, maar ook kleurrijk. Je kunt de kommen van Normann Copenhagen bestellen in drie verschillende kleuren: koraalrood, lichtblauw en turquoise. De schaaltjes hebben een diameter van 12,5 centimeter en een hoogte van 5,9 centimeter. Zo heb je in elk geval genoeg ruimte om nootjes en chips te serveren aan je gasten, of misschien wel wat borrelhapjes. Handig om te weten: deze Normann Copenhagen kommen houden niet van de magnetron of de vaatwasser. Om ze als nieuw te houden, kun je ze het best de rand regelmatig even oliën om roest te voorkomen. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen Rope collectie. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Zwart-witte Normann Copenhagen kommen

Gaat jouw voorkeur uit naar zwart, of heb je toch liever wit? Als je kiest voor de Normann Copenhagen Krenit salad bowl kom, dan heb je de keuze uit wit en zwart. Deze kommen zijn echt sfeermakers voor tijdens een diner voor twee, of een dagje op de boot met als tussenstop een picknick. Eigenlijk kun je ze voor van alles en nog wat gebruiken. Ze zijn niet zo moeilijk. Ook al ben je niet zo gek op salades, wij kunnen je verzekeren dat je uit deze moderne klassieker toch graag wat groenvoer meepikt. Hij heeft een diameter van 28 centimeter en is 14 centimeter hoog. Wat wordt het: de Krenit Bowl of de Krenit Salad Bowl?

Normann Copenhagen kommen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen kommen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen kom en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een kom van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen