Sorteren op

1-1 van 1 producten

Normann Copenhagen design

In 1999 werd het Deense designlabel Normann Copenhagen opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel zich te onderscheiden in de designwereld. Dat is goed gelukt met eigentijdse meubels, lampen en woonaccessoires. Ze sleepten niet voor niets de afgelopen jaren meer dan 40 awards binnen. Van stoelen tot tafels en van banken tot vazen. In het assortiment van Normann Copenhagen vind je eigenlijk alle ingrediënten om je woning mee in te richten. In de beginjaren startte Normann Copenhagen met een klein winkeltje. Al gauw bleek dat dit te klein werd en daarom verhuisden ze in 2005 naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit.

Normann Copenhagen Lust spiegels in mozaïekvorm

De spiegels uit deze series vragen direct je aandacht. De Normann Copenhagen Lust spiegel medium is een maatje groter. Deze spiegel gaat 50 centimeter de hoogte in, 50 centimeter de breedte in en 3,5 centimeter de diepte in. Elk van deze spiegels is geïnspireerd op glas-in-lood ramen. Heb je altijd al glas-in-lood in je huis willen hebben? Dan is een spiegel uit deze collectie misschien een optie om toch een beetje dat idee in huis te halen. Het allergrootste exemplaar uit deze serie is de Normann Copenhagen Lust spiegel large. Dit item heeft weer net een andere vorm, maar past geheel in de stijl van de andere spiegels. Heb je een hele wand tot je beschikking? Dan kan het leuk zijn om deze spiegels in verschillende groottes met elkaar te combineren en simpelweg te mozaïeken op jouw manier.

Normann Copenhagen Lust bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Lust collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.