Naar boven

Normann Copenhagen Mormor

Kun je nog wel wat keukenhulpjes gebruiken? Dan is het absoluut de moeite waard om eens een kijkje te nemen in de Normann Copenhagen Mormor collectie. Een schaal, een botervloot of simpelweg een bord? Het zijn enkele ingrediënten die jouw leven in de keuken net wat eenvoudiger kunnen maken. We stellen je daarom graag voor aan het Normann Copenhagen Mormor Blue bord. Wie weet doet het je wel een klein beetje denken aan het Delfsblauwe servies, maar dan een tikkeltje eenvoudiger zoals je van het typische Scandinavische design mag verwachten. Het wordt in elk geval puur genieten wanneer je van deze borden je ontbijt, lunch of avondmaaltijd eet. Wil je meer weten over deze collectie? Bekijk dan de complete collectie en laat je verrassen. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Over Normann Copenhagen

Ooit begonnen in een kleine winkel en inmiddels uitgegroeid tot een prachtig Deens designmerk die niet mag ontbreken in de designbranche: Normann Copenhagen. Sinds 1991 laat dit designlabel al van zich horen, maar in 2005 werd pas echt een grote stap gezet. De ontwerpers achter dit merk, Jan Andersen en Poul Madsen, besloten te verhuizen naar een oud bioscoopgebouw met een oppervlakte van 1700 m2. Genoeg ruimte om in elk geval hun echte designklassiekers aan het publiek te laten zien. Of je nu op zoek bent naar kussens, of een compleet ingerichte woonkamer, bij Normann Copenhagen vind je prachtige designproducten waarmee je je woning kunt inrichten. Dat dit designlabel een succes is, blijkt ook wel uit de velen prijzen die ze hebben binnengesleept.

Minimalistisch en stijlvol: Normann Copenhagen Mormor producten

Wat voor verhaal zit er eigenlijk achter deze collectie? Dat is vrij simpel, want ‘Mormor’ betekent grootmoeder in het Deens. Ontwerper Gry Fager heeft zich laten inspireren op keukens uit grootmoederstijd. Houd je van die typische Scandinavische woonstijl? Dan is deze Normann Copenhagen Mormor Blue botervloot misschien wel iets voor jou. En de Mormor Blue schaal van Normann Copenhagen past daar helemaal bij. Ideaal, want deze schaal kun je gebruiken in de magnetron en vaatwasser en toch behoudt hij het prachtige ontwerp van deze serie producten. Zo warm je bijvoorbeeld eenvoudig je lasagne op en zet je hem daarna in je vaatwasser.

Normann Copenhagen Mormor bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Mormor collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.