Naar boven

Normann Copenhagen opbergbakken

Geef je jouw huis of kantoor graag een georganiseerde uitstraling mee? Bekijk dan eens de Normann Copenhagen opbergbakken. Het maakt niet uit wat voor interieur je hebt, want in de collectie Normann Copenhagen opbergbakken vind je hoe dan ook een opbergbak die past bij jouw smaak. Overigens maakt het niet uit of je nu een typetje ‘opgeruimd staat netjes’ bent of niet. De opbergbak maakt het voor jou een stuk makkelijker! Bekijk bijvoorbeeld eens de Normann Copenhagen Color Box opbergbak. De naam verklapt het al een beetje, maar deze opbergbak houdt van kleur. Hij vindt het natuurlijk ook belangrijk dat jouw kamer er mooi opgeruimd uitziet. Ben je benieuwd naar de andere opbergbakken? Kijk dan snel verder! 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

De georganiseerde Normann Copenhagen opbergbakken

Of je nu van opruimen houdt of niet, de Normann Copenhagen Tales of Wood opbergbak helpt je graag een handje verder. Deze opruimheld uit de Normann Copenhagen opbergbakkencollectie kun je namelijk niet alleen prima gebruiken om je lievelingstijdschriften in op te bergen, maar ook om wat afval in op te ruimen. Of beter gezegd als prullenbank. Deze elegante opbergbak geeft jouw tafel of werkplek een rustieke uitstraling. Deze opbergbakken van Normann Copenhagen voelen zich eigenlijk overal thuis zolang je ze maar niet in de buitenlucht plaatst. Ze worden er dan namelijk niet mooier op. Voor de houtliefhebbers onder ons: de opbergheld is verkrijgbaar in eiken en walnoot.

Normann Copenhagen opbergbakken bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle Normann Copenhagen opbergbakken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen opbergbak en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een opbergbak van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Normann Copenhagen