Naar boven

Normann Copenhagen Terra

De tafels uit de Normann Copenhagen Terra serie zijn een duidelijke verwijzing naar ambachtelijke tradities uit het Zuiden. De tafels zijn ontworpen door Simon Legald. Hij heeft gewerkt met de verhoudingen tussen het solide terrazzo tafelblad en de meer delicate stalen poten. Hierdoor is de totale expressie zowel elegant als rustiek. De tafels uit deze collectie kun je zowel binnen- als buitenshuis gebruiken. De poten zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en de top van deze tafel kan worden behandeld met sealant. Zo is de tafel bestand tegen weer en wind. De lage Normann Copenhagen Terra salontafel 55X55 is ideaal als koffietafel. De grotere variant van deze tafel kan je perfect gebruiken als bijzettafeltje. De twee formaten kunnen ook met elkaar gecombineerd worden.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Normann Copenhagen Terra: Italiaanse schoonheid

De inspiratie voor de Terra kwam door een bezoek aan een kleine Italiaanse terrazzo-fabriek. Simon Legald werd op slag verliefd op het expressieve materiaal. Geen enkele terrazzoplaat is hetzelfde. Elke plaat heeft een unieke mix van vlokken in het steen met opvallende vormen en kleuren. Kijk maar eens goed naar het tafelblad van de Terra bijzettafel 40X40 van Normann Copenhagen. Deze tafel heeft een hoogte van 42 centimeter en een lengte en breedte van 40 centimeter. Hij is gemaakt van terrazzo en gepoedercoat staal. Je kunt uit vier kleuren kiezen: beige, grey, blue en green. Je kunt dit tafeltje buiten in de tuin zetten met een mooie bloempot erop. Deze tafel kun je ook prima binnen een plekje geven. Je haalt de Italiaanse sfeer in huis met deze prachtige tafels!

Normann Copenhagen Terra bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Terra collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Terra collectie van Normann Copenhagen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Normann Copenhagen Terra serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.