Normann Copenhagen vazen

Een Normann Copenhagen vaas is een ware eyecatcher voor in jouw interieur. Bijvoorbeeld de Normann Copenhagen Agnes vaas. Het zwartwitte design van deze vaas maakt hem tot een prachtig exemplaar. De vaas is gemaakt van porselein met handgemaakte verfstreken. Hierdoor ben je er in elk geval zeker van dat je een unieke vaas in huis haalt. Om deze mooie handgemaakte verfstreken te behouden is het wel belangrijk dat je de vaas met de hand blijft wassen. Swing jij er graag op los? Dan past de Normann Copenhagen Swing vaas bij jou. Elk van deze vazen zijn stuk voor stuk met de mond geblazen. Zet bijvoorbeeld je favoriete bloem(en) in deze vaas. Wil je graag een andere Normann Copenhagen vaas bewonderen? Wacht dan niet langer en bekijk ons assortiment!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. En dat zie je zeker ook terug in de Normann Copenhagen Rope collectie. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om een verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Een Normann Copenhagen vaas voor elk interieur

Heb je een bos bloemen die je graag volledig tot zijn recht laat komen? Kies dan voor de Normann Copenhagen Still Vase vaas low. Deze vaas is een lagere brede vaas waar een bos bloemen zich prima in thuis voelt. Een mooie vaas die niet alle aandacht opeist, want die moet er natuurlijk ook voor de bloemen zijn. Door de tijdloze elegantie van deze vaas komt eigenlijk elk boeket prima tot zijn recht. Wit en grijs zijn de kleuren waarin je hem kunt bestellen. Ga je toch liever voor een Normann Copenhagen vaas die wat hoger en smaller is? Dan is de Normann Copenhagen Still Vase vaas high wat voor jou. Wil je graag alle aandacht geven aan een prachtige bloementak? Plaats hem dan in deze vaas, want dan komt hij in elk geval prachtig uit. Het voordeel is wel dat je deze Still Vase vazen in de vaatwasser kunt doen. Zo blijven ze in elk geval gemakkelijk mooi schoon!

Normann Copenhagen vaas bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij elke Normann Copenhagen vaas kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Normann Copenhagen vaas en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een vaas van Normann Copenhagen, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders levert bovendien gratis in de Benelux.

Normann Copenhagen
Naar boven