Naar boven

Normann Copenhagen Work

Is het stiekem een hint dat je aan het werk moet? De kasten uit de Normann Copenhagen Work collectie willen graag dat je je werkplek netjes houdt. Eigenlijk niet alleen je werkplek, maar ook je woonkamer, slaapkamer en alle andere kamers. Los slingerend(e) mappen, speelgoed of andere spullen ruim je op in de Normann Copenhagen Work Low kast. Deze kast kan je overal plaatsen. Hij is niet zo heel groot, maar je kunt er genoeg spullen in kwijt. Deze kast heeft drie planken die gemaakt zijn van gelakt staal. Naast de functionaliteit van deze opbergkast ziet hij er ook nog eens geweldig uit. Work heeft een pure en minimalistische uitstraling, maar je ziet de industriële invloeden ook terug. Ben jij een grote rommelmaker? Dan hebben we goed nieuws voor je. Want deze serie heeft ook een grotere opbergkast. Laat het opruimen maar beginnen!

Deens design van Normann Copenhagen

Normann Copenhagen staat bekend om zijn prachtige design. Van glazen en kussens tot verlichting en banken: dankzij de speelse en verrassende kijk op design is elk product uniek. Normann Copenhagen werd in 1999 opgericht door Jan Andersen en Poul Madsen met als doel om verschil te maken in de designwereld. Het begon met een klein winkeltje, maar in 2005 verhuisde Normann Copenhagen naar een oud bioscoopgebouw van maar liefst 1700 m2. De ‘Flagship Store’ was een feit. Naast prijzen voor de hippe winkel heeft Normann Copenhagen sinds 2002 al meer dan 40 awards op haar naam gezet voor productdesign.

Normann Copenhagen Work: opgeruimd staat netjes

Wie wil dat nu niet: een opgeruimd(e) huis of werkplek? De Normann Copenhagen Work High kast helpt je graag een handje. Hij heeft maar liefst vijf planken! Daar kun je daarom genoeg spullen in kwijt. Je kunt er natuurlijk ook jouw pronkstukken in tentoonstellen. Deze kast heeft een Scandinavische look. Dat zie je terug in de eenvoud van deze kast gecombineerd met strakke en rechte lijnen. Wat erg fijn is aan deze kast, is dat hij niet te veel ruimte inneemt. Hij heeft namelijk een hoogte van 209 centimeter, een breedte van 94,3 centimeter en een diepte van 46,5 centimeter. De planken worden met elkaar verbonden door de pilaren die gemaakt zijn van gelakt beuken. Voor deze lak kun je kiezen uit de kleuren grey en powder blue. Zet jij hem neer in de woonkamer of werkkamer?

Normann Copenhagen Work bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. Dat betekent dat wij alle producten uit de Normann Copenhagen Work collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de Work collectie van Normann Copenhagen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of  contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit de Normann Copenhagen Work serie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.