Normann Copenhagen Toj kapstok
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Normann Copenhagen Toj kapstok

  Omschrijving

  De Normann Copenhagen Toj kapstok is ontworpen door Simon Legald.

  De Normann Copenhagen Toj kapstok geeft je alle ruimte. Hij is simpel van vorm en praktisch van aard. Je hangt er je jassen, sjaals en misschien wel een tas aan. Onderop de kapstok zet je bijvoorbeeld schoenen of opbergdozen neer. Of zet het rek in je slaapkamer, en hang er je mooiste pakken en jurken aan. Maak er een mooie expositie van.

  De Normann Copenhagen Toj kapstok is verkrijgbaar in twee formaten. Maat small is 74 centimeter breed, 59,5 centimeter diep en 160 centimeter hoog. Maat large heeft een breedte van 120 centimeter, een diepte van 59,5 centimeter en een hoogte van 160 centimeter.
  De draagkracht (maximale gewicht wat de kapstok aankan) van de kapstok is 20 kilo voor de stang en 30 kilo voor de plank.
  De kapstok is gemaakt van essenhout en staal, en is verkrijgbaar met wit of grijs staal. Deze kapstok moet je zelf in elkaar zetten.

  Zoek je naast de Toj kapstok van Normann Copenhagen een andere kledingrek van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Normann Copenhagen. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Toj kapstok, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Essen (hout), Staal
  Garantie 1 jaar
  Herkomst Denemarken
  Merk Normann Copenhagen
  Ontwerper Simon Legald

  Sfeerafbeeldingen

  Normann Copenhagen Toj kapstok
  Normann Copenhagen Toj kapstok
  Normann Copenhagen Toj kapstok

  Klantenreviews

  De kapstok staat nu bij de ingang van mijn salon, ik krijg er zelfs complimentjes van voorbijgangers over!
  Michele 15 april 2015
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven