Northern wandkasten

Wat krijg je als je de poten van een dressoir afhaalt? Een wandkast! Northern heeft een aantal prachtexemplaren ontworpen. Handig omdat je er makkelijk onder kunt stofzuigen of omdat je er nog spullen onder kunt zetten. Maar ook handig dat je de voor jou perfecte hoogte kunt kiezen. Want op ooghoogte kan een van de Northern wandkasten ook heel praktisch zijn. Het fijne is dat een deel van de kast open is en dat de ander kant gesloten kan worden met een roldeur. Zo kun je zelf bepalen wat je in het zicht wilt hebben, en wat niet natuurlijk. Zet in het open vak bijvoorbeeld souvenirs van dierbare herinneringen. Of pak het praktischer aan en zet hier spullen waar je dagelijks bij moet. Hoef je niet elke keer het deurtje open en dicht te doen.

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Northern: nonchalante luxe

Dit Noorse merk heeft een divers assortiment van meubels, verlichting en accessoires. De collectie is het resultaat van traditionele ambacht gecombineerd met een flinke dosis creativiteit. Dat levert een schoonheid op met een rauw randje. Een combinatie die je ook terugziet in het Noorse landschap, wat ook een van de inspiratiebronnen van het merk is. Northern vindt het belangrijk dat hun producten een minimalistisch karakter hebben. Iets dat goed aansluit bij de moderne nonchalante vorm van luxe. Ze zien het interieur als een flexibele en creatieve ruimte en hopen dat hun producten daar een mooie aanvulling op zijn. De serie wandkasten sluit daar met hun multifunctionele inzetbaarheid mooi op aan.

De variaties in wandkasten van Northern

De wandkasten van Northern zijn er in twee maten. Het kleinere formaat, zoals de Hifive slim 75 wandkast licht eiken, is 75 centimeter breed. Deze heeft een open vak en een gesloten vak. De grotere variant, zoals de Hifive slim 100 wandkast gerookt eiken, heeft een breedte van 100 centimeter. Deze heeft namelijk twee open vakken. De open vakken zijn heel handig om te gebruiken voor technische apparatuur. Deze hebben namelijk aan de achterkant een speciale opening waar snoeren doorheen kunnen. Ideaal dus om je televisiekastje neer te zetten of je Playstation. Dit ziet er niet rommelig uit en ze vangen het signaal van de afstandsbediening of controller perfect op. De kasten komen in drie verschillende kleuren eikenhout voor: licht, gerookt of zwart. Welke past het best in jouw interieur?

Northern wandkasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Northern. Dat betekent dat wij alle Northern wandkasten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.