Northern wandlampen

Wanneer je op zoek bent naar een minimalistische en moderne wandlamp, ben je in de collectie Northern wandlampen aan het juiste adres. Het Noorse merk heeft verschillende opties die direct of indirect licht geven. Dat is afhankelijk van waar jij de wandlamp voor nodig hebt en voor welk doeleinde. Als je op zoek bent naar een echte sfeermaker, is de Butterfly wandlamp een goede keus. De drie gebogen vormen geven op een simpele manier de suggestie van een vlinder. Je kunt er eentje recht hangen, maar ook een groepje op een natuurlijke manier op je muur laten rusten. Het ontwerp stamt al uit 1964 en is door Northern opnieuw op de markt gebracht. Dat geeft maar weer aan hoe krachtig dit tijdloze ontwerp is. Hij verveelt nooit, net als de rest van de collectie. Heb jij er al een op het oog?  

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-12 van 12 producten Sorteren op 1-12 van 12 producten Terug naar boven

Northern straalt natuurlijke elegantie uit

Dit Noorse merk is van oorsprong een verlichtingsmerk. Twaalf jaar lang lag de focus op het verlichten van het interieur. Toen begon het toch te kriebelen om zich ook met andere onderdelen van het interieur bezig te houden. Vandaar dat ze hun collectie hebben uitgebreid met meubels en accessoires. Zoals ze altijd al deden, combineren ze schoonheid met functionaliteit en maken ze voornamelijk gebruik van natuurlijke materialen. In het productieproces is er veel ruimte voor vakmanschap en dat is zeker aan de producten af te zien. De algemene stijl heeft een bepaalde nonchalante elegantie, een van de kenmerken van Scandinavisch design. Deze zie je zeker terug in deze moderne collectie wandlampen.

Northern beweegt mee met uiteenlopende wandlampen

In verschillende situaties is het handig wanneer je zelf kunt bepalen waar het licht van een lamp precies schijnt. Vandaar dat Northern ook een paar wandlampen in de collectie heeft die met je mee kunnen bewegen. De naam van de Buddy wandlamp laat zelfs al zien dat hij een ware vriend kan zijn. Hij kan namelijk zijn lampenkap de juiste kant op bewegen en door de draaiknop op de lamp kun je het licht dimmen. Het is aan jou te besluiten welke lichtintensiteit het best bij het moment past. Let er bij het aanschaffen van de lichtbron wel op dat deze inderdaad dimbaar is. Wanneer je een wat wijder bereik van je licht wenst, is er ook de Birdy long wandlamp. Deze staat wel 53 centimeter van de muur af, wat hem een reikwijdte geeft van wel een meter. Waar kan jij zo’n flexibele vogel het best gebruiken?

Northern wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Northern. Dat betekent dat wij alle Northern wandlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.