Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over NOX Studio

Het Nederlandse designlabel NOX Studio is opgericht door Anne van Heugten. Haar grote liefde voor stoffen en prints, én achtergrond en voorliefde voor mode, waren de drijfveren die de jonge ontwerpster leidde tot ondernemerschap. Ondertussen runt ze samen met haar compagnon Febe Simon een studio die niet alleen complete interieurprojecten verzorgd, maar ook exclusieve woonaccessoires ontwerpt en produceert. Het tweetal heeft een geweldig gevoel voor styling en een geschiedenis in de mode-industrie. In de ogen van Anne overlappen mode en interieur elkaar enorm. Je werkt in beide disciplines met lagen en zoekt naar mooie, sprekende combinaties. De woonaccessoires van NOX Studio zijn uniek door de bijzondere prints, stoffen en details. Een kijkje in deze collectie van NOX Studio is het dubbel en dwars waard!

NOX Studio heeft kussens om van te houden

De stijlvolle kussens van NOX Studio zijn uniek. De kussens hebben allemaal bijzondere prints, luxe franjes en hoge kwaliteit stoffen. De diepe kleuren zijn vaak verrijkt met gouddraad en maken deze kussens stuk voor stuk blikvangers in een ruimte. Tegelijkertijd combineer je de kussens van NOX Studio gemakkelijk in verschillende woonstijlen. Vanzelfsprekend staan de kussens mooi in een bohemian woonstijl vol met rijke kleuren en bijzondere prints. Maar ook in een klassieke woonstijl staan de kussens van NOX Studio schitterend. Alle kussens hebben een vulling die uit eendenveren bestaat. Dat zorgt ervoor dat ze heel comfortabel zitten en lang hun vorm behouden. Twee vliegen in een klap, hoe fijn?

NOX Studio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van NOX Studio. Dat betekent dat wij alle producten van NOX Studio kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij NOX Studio. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

NOX Studio
Filters
Geschikt voor
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur