Royal VKB Nut cracker notenkraker
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Royal VKB Nut cracker notenkraker

Omschrijving

De Royal VKB Nut cracker notenkraker is ontworpen door Ineke Hans.

De Nut cracker van Royal VKB heeft weinig noten op haar zang. Deze notenkraker kraakt iedere noot tot precies zover je wilt. Dus: makkelijk pellen en geen mini-stukjes meer als je de noot per ongeluk te hard raakt. Ook slim: de gekraakte noot blijft in de houder van de Nut cracker zitten, zodat er geen sporen van noten in het rond vliegen. Wel zo veilig als je iemand met een noten-allergie op bezoek hebt.

De Nut Cracker van Royal VKB is ideaal wanneer u een noot wilt kraken zonder rommel te maken. Doordat u de noot in het schaaltje legt en dan de deksel er op schroeft maakt de Nut Cracker geen rommel. De Nut Cracker is er in twee kleuren, antraciet en okergeel.

Zoek je naast de Nut cracker notenkraker van Royal VKB een andere notenkraker van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Royal VKB. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Nut cracker notenkraker, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Plastic
Garantie 2 jaar
Ontwerper Ineke Hans
Merk Royal VKB
Herkomst Nederland

Sfeerafbeeldingen

Royal VKB Nut cracker notenkraker
Royal VKB Nut cracker notenkraker

Klantenreviews

Wat vindt u van dit product? Plaats een beoordeling!

Superkraker

Dit is echt een superkraker! Eindelijk een uitvoering die mijn zelfgeplukte hazelnoten aankan zonder te zwichten. Eerder heb ik al drie (en echt niet goedkope) metalen uitvoeringen de geest zien geven op de zeer harde noten. De notenkraker is zeer robuust en ziet er ook nog eens erg mooi uit. Een echte aanrader!
Wil 30 januari 2014
Naar boven