Sorteren op

1-36 van 58 producten

Over Nuuck

Nuuck is een designlabel dat vindt dat iedereen luxe in huis verdient. Het soort luxe waarbij je je goed en comfortabel voelt en waarbij je volledig tot rust komt. De producten van Nuuck zijn betaalbaar en gebaseerd op ontwerpen uit het verleden met elementen die aansluiten op de laatste trends. Deze combinatie zorgt ervoor dat de producten van Nuuck niet alleen helemaal van nu zijn, maar ook zorgen voor een goede portie nostalgie. De inspiratie komt voort uit hun grote passie voor het meubelmakersvak waardoor ze direct in contact staan met hun andere grote passie: de natuur. Omgeving en de natuur staan bij Nuuck hoog in het vaandel. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat de naam Nuuck verwijst naar de hoofdstad van Groenland: Nuuk. Onder de grote, dikke platen en lagen van sneeuw en ijs bevindt zich een wonderschone natuur. Om die te kunnen behouden, werkt Nuuck vooral met duurzame, herbruikbare materialen om de aarde zo min mogelijk te belasten.

Linjer: een warme en nostalgische collectie van Nuuck

De Linjer collectie sluit naadloos aan op de kernwaarden en het nostalgische karakter van Nuuck. In de collectie zie je dat de passie voor natuur en ambacht de hoofdrol speelt. De meubels uit de Linjer collectie zijn gemaakt door gekwalificeerde vaklieden en dat zie en voel je terug. Voor de productie is er gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen en FSC-gecertificeerd hout. Deze warmte voel je onder andere terugkomen in de Linjer eettafel 180x90. Deze eettafel heet iedereen van harte welkom plaats te nemen voor wat quality time met vrienden of familie. De Linjer collectie kenmerkt zich door zijn veelzijdigheid, eerlijkheid en liefde voor omgeving en natuur. 

Nuuck Linjer bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle producten uit de Nuuck Linjer collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Nuuck
Filters
Merken
Nuuck
Meer tonen
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Woonstijl
Herkomst
Prijs
>>
<<
   
Update