Nuuck tafels

Met de veelzijdige collectie tafels van Nuuck haal je de natuur zo in huis. De tafels van Nuuck zijn namelijk gemaakt van hoogwaardige, duurzame en herbruikbare materialen. Met een liefde en passie voor omgeving, natuur en vakmanschap creëert Nuuck unieke en bijzondere tafels die zich kenmerken door een eenvoudig ontwerp en natuurlijke schoonheid. In de collectie tafels vind je verschillende formaten en vormen tafels die hedendaags en tijdloos zijn. Een goed voorbeeld hiervan is de Hede eettafel 180x90. Deze eettafel heeft een simpel en tijdloos ontwerp en is dankzij de afgeronde hoeken bijna futuristisch te noemen. Met zijn warme houtkleur past deze eettafel werkelijk overal bij. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van Nuuck

Het designlabel Nuuck is vernoemd naar de hoofdstad van Groenland: Nuuk. De meeste kennen Groenland alleen van de dikke pakken sneeuw en dikke lagen ijs, maar weten niet dat daaronder een adembenemende natuur ligt. Het is daarom ook niet gek dat de natuur de grootste inspiratiebron van Nuuck is. Om de natuur zo min mogelijk te belasten, werkt Nuuck hoofdzakelijk met duurzame en herbruikbare materialen. Dit resulteert onder meer in een uitgebreide collectie hoogwaardige tafels. Nuuck vindt dat iedereen luxe en comfort in huis verdient. Een tafel die je helpt om tot rust te komen is de Bord salontafel 80 van Nuuck. Deze salontafel straalt dankzij haar stevige constructie, simpele ontwerp en natuurlijke afwerking betrouwbaarheid, comfort en rust uit. Zo kun je op deze salontafel van alles kwijt. Denk aan een goed boek, mooie vaas bloemen en warm kopje koffie. 

Stijlvolle tafels van Nuuck 

In de collectie tafels van Nuuck zie je dat de passie voor natuur en ambacht hand in hand samengaan. Het aanbod bestaat uit allerlei soorten tafels. Zo vind je er eettafels, statafels, salontafels, ronde tafels, rechthoekige tafels en verlengbare tafels. Een ding dat al deze tafels met elkaar gemeen hebben, is dat ze dezelfde natuurlijke, eerlijke en pure uitstraling hebben. Dat komt omdat al deze tafels gemaakt zijn door gekwalificeerde en gepassioneerde vaklieden. Voor de productie van deze tafels is er gebruikgemaakt van hoogwaardig FSC-gecertificeerd hout en duurzame en herbruikbare materialen om de aarde zo min mogelijk te belasten. Het simplistische ontwerp van de tafels draagt bij aan het natuurlijke en veelzijdige karakter van deze tafels. Een goed voorbeeld is de Tommer tafel 90x170/260. Deze verlengbare eettafel heeft een tijdloos ontwerp dat door het hoogwaardige en stevige eikenhout een leven mee zal gaan. 

Nuuck tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle Nuuck tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.