Naar boven
Sorteren op

1-36 van 86 producten

Over Nuuck

Nuuck vindt dat iedereen luxe in huis verdient. Het type luxe waarbij je je comfortabel voelt en waarbij je volledig tot rust kunt komen. De producten van Nuuck zijn betaalbaar en sluiten naadloos aan op de laatste trends. Als je goed kijkt, zie je dat bijna alle ontwerpen een knipoog hebben naar het verleden. Deze combinatie zorgt ervoor dat de producten van Nuuck niet alleen helemaal van nu zijn, maar ook zorgen voor een goede portie nostalgie. De inspiratie komt voort uit hun grote passie voor het vak van de meubelmaker waardoor ze direct in contact staan met de natuur. Omgeving en de natuur staan bij Nuuck hoog in het vaandel. Dat is ook niet zo gek als je je bedenkt dat de naam Nuuck verwijst naar de hoofdstad van Groenland: Nuuk. Onder de grote, dikke platen en lagen van sneeuw en ijs, waar Groenland om bekend staat, bevindt zich een wonderschone natuur. Om die te kunnen behouden, werkt Nuuck hoofdzakelijk met duurzame en herbruikbare materialen om de aarde zo min mogelijk te belasten.

Taxa meubels van Nuuck: natuur en ambacht in de hoofdrol

De Taxa collectie sluit naadloos aan op de kernwaarden van Nuuck. In deze collectie zie je dat de passie voor natuur en ambacht de hoofdrol speelt. De meubels uit de Taxa collectie zijn gemaakt door gekwalificeerde vaklieden en dat zie en voel je terug. Voor de productie van deze producten is gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn de stoffen onverwoestbaar en is het eikenhout FSC-gecertificeerd. De Taxa collectie van Nuuck kenmerkt zich door eerlijkheid, transparantie en de liefde en zorg voor de omgeving en de natuur. Heb je de Taxa salontafel 110x60 al gezien? Zodra je deze salontafel in de zithoek plaatst, zul je zien dat deze salontafel binnen no-time in het middelpunt van de belangstelling staat. Met zijn stevige constructie van massief eikenhout siert hij iedere zithoek en door het prachtig afgewerkte hout blijf je aan de bank gekluisterd om zijn schoonheid te bewonderen.

Nuuck Taxa bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Nuuck. Dat betekent dat wij alle producten uit de Nuuck Taxa collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Nuuck
Filters
Merken
Nuuck
Meer tonen
Productsoort
Kleur
Ontwerper
Prijs
>>
<<
   
Update
Woonstijl
Herkomst