Ferm Living Octopus muziekmobiel
Binnen 1 week
 
€ 27
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Octopus muziekmobiel

Omschrijving

De Octopus muziekmobiel is van het merk Ferm Living.

Een goede slaap is voor je kind goud waard. En in slaap vallen gaat makkelijker met het vertederende deuntje van de Ferm Living Octopus muziekmobiel. Misschien komt het deuntje je wel bekend voor, want deze mobiel speelt het klassieke Wiegenlied van Brahms. Generaties kleintjes vielen al luisterend hiernaar zo in slaap. Bijkomend voordeel: de Ferm Living Octopus muziekmobiel ziet er ook ontzettend gezellig uit.

De Ferm Living Octopus muziekmobiel is 12 centimeter breed en 30 centimeter hoog. De mobiel is gemaakt van 100% katoen en gevuld met polyester. In de octopus bevindt zich het muziekapparaat, maar het geluid is niet te zacht. Uiteraard is de muziekmobiel CE getest, dus naar de standaarden van de EU. Deze muziekmobiel maak je schoon met een vochtige doek.

Zoek je naast de Octopus muziekmobiel van Ferm Living een andere muziekmobiel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Octopus muziekmobiel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living muziekmobiel
Afmetingen (b) 12.00 x (h) 30.00 cm
Opmerking Inclusief vulling.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Octopus muziekmobiel

Klantenreviews

Sinds we deze mobiel hebben, valt de kleine zo in slaap. En is helemaal dol op octopussen. Wist u dat het hele intelligente dieren zijn?
Een blije klant 10 juni 2015
Toon oorspronkelijke tekst Toon vertaalde tekst
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven