Ferm Living Olivia muziekmobiel
Nog 2 in voorraad
 
€ 27
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Olivia muziekmobiel

Omschrijving

De Olivia muziekmobiel is van het merk Ferm Living.

Dit lieve uiltje, genaamd Olivia, zorgt ervoor dat je kindje op de rustgevende tonen van Brahms’ ‘Lullaby’ heerlijk weg kan dromen. De fantasievolle illustratie is gemaakt door Ulrika Gustafsson en Plingsulli. De gebruikte materialen zijn veilig en biologisch, daarom is dit de perfecte accessoire voor de babykamer. Want alleen het beste is goed genoeg voor je kleintje, toch?

De Olivia muziekmobiel van Ferm Living is gemaakt van 100% biologisch katoen en gevuld met polyester. De mobiel heeft een breedte van 10 centimeter en een hoogte van 15 centimeter. Alle muziekmobiels van Ferm Living zijn CE-gekeurd en goed bevonden, dus veilig voor de kinderkamer. Tevens heeft deze mobiel het OCS-keurmerk (Organic Content Standard). Om hem schoon te maken kun je over de mobiel wrijven met een vochtige doek.

Zoek je naast de Olivia muziekmobiel van Ferm Living een andere muziekmobiel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Olivia muziekmobiel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Merk Ferm Living
Productsoort (filter) Ferm Living muziekmobiel
Afmetingen (b) 15 x (h) 10 cm

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Olivia muziekmobiel
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven