Kartell One More Please barkruk rond
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell One More Please barkruk rond

  Omschrijving

  De Kartell One More Please barkruk rond is ontworpen door Philippe Starck.

  De One More, One More Please rond barkruk is een collegiale teamplayer. Hij gedijt het beste in een groep. Aan jou de keuze om die samen te stellen. Kies je voor geel, groen en lavendel, of zet je de barkruk in transparant, wit, zand en zwart op een rijtje? De One More, One More Please rond barkruk van Kartell is verkrijgbaar in twee hoogtes en ook met een vierkante rugleuning. Leuk om ze zowel in kleur als verschillende vormen met elkaar te combineren. Want zoals zijn naam al zegt, alleen is maar alleen als barkruk.

  Handig om te weten: een barkruk van 75 cm hoog is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist zeer geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm.

  De Kartell One More Please barkruk is verkrijgbaar met een ronde en een vierkante leuning. Daarnaast heb je de keuze uit 2 hoogtes (100 en 110 cm) en verschillende kleuren. De stoel is gemaakt van kunststof waardoor je hem makkelijk schoon kunt maken.

  Zoek je naast de One More, One More Please rond barkruk van Kartell een andere barkruk van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de One More, One More Please rond barkruk, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal PC (kunststof)
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell barkrukken
  Ontwerper Philippe Starck

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell One More Please barkruk rond
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven