Kartell One More Please barkruk vierkant
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell One More Please barkruk vierkant

  Omschrijving

  De Kartell One More Please barkruk vierkant is ontworpen door Philippe Starck.

  Wie er eentje in huis haalt, kan het niet daarbij laten. De One More, One More Please vierkant barkruk van Kartell vraagt om gezelligheid. Er kan er altijd een extra barkruk bij, zo kijkt hij je vriendelijk aan. Please? Hij maakt het je makkelijk, want de One More, One More Please vierkant barkruk is er in geel, groen, lavendel, transparant, wit, zand en zwart. In twee hoogtes en ook nog eens met een vierkante rugleuning. Dus, op hoeveel exemplaren blijft de teller steken?

  Handig om te weten: een barkruk van 75 cm hoog is ideaal voor een barhoogte tussen 100-105 cm. Een barkruk van 65 cm is juist zeer geschikt voor een barhoogte tussen 90-95 cm.

  De Kartell One More Please barkruk is verkrijgbaar met een ronde en een vierkante leuning. Daarnaast heb je de keuze uit 2 hoogtes (100 en 110 cm) en verschillende kleuren. De stoel is gemaakt van kunststof waardoor je hem makkelijk schoon kunt maken.

  Zoek je naast de One More, One More Please vierkant barkruk van Kartell een andere barkruk van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de One More, One More Please vierkant barkruk, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Materiaal PC (kunststof)
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell barkrukken
  Ontwerper Philippe Starck

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell One More Please barkruk vierkant
  Kartell One More Please barkruk vierkant
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven