Antonio Citterio

Italiaan Antonio Citterio. De man die alles kan. Of ja alles. Op het gebied van design zeker weten. Hij is een genomineerd meubelontwerper, industrieel ontwerper en architect. Vanaf 1972 werkte hij al voor de meest toonaangevende designmerken als B&B Italia, Kartell, Flos en Vitra. Door zijn brede kennis en kunnen op het gebied van design is hij over de hele wereld bekend. Of het nu gaat om architectuur of het ontwerpen van meubels, zijn werk zie je overal terug. Hij geeft hedendaags lezingen, spreekt op congressen en zijn werk wordt vaak tentoongesteld en gepubliceerd.

Sorteren op

1-56 van 56 producten

Antonio Citterio werkt op internationaal niveau

Antonio is in 1950 geboren in de Italiaanse stad Meda. In 1975 haalde hij zijn diploma Architectuur aan de Polytechnische Universiteit van Milaan. Ondertussen werkt en woont hij hier nog steeds. Na zijn studie zette hij zijn eigen bedrijf in de industriële vormgeving op. Tientallen jaren later besloot hij om in 2000 samen te werken met Patricia Viel. Ze werken tot op de dag van vandaag samen op internationale niveau aan het ontwikkelen van langetermijnprojecten en altijd in combinatie met adviseurs. Antonio heeft door de jaren heen verschillende prijzen in de wacht gesleept, zoals de Compasso d’oro. En een deel van zijn werk behoort tot de permanente instituten voor moderne kunst en design. We hebben het dan over Centre Pompidou en MoMa.

Antonio Citterio bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Antonio Citterio. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Antonio Citterio en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.

Flinders klanten beoordelen de producten van Antonio Citterio gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven