Naar boven
hero image

Cecilie Manz

De Deense Cecilie Manz is in 1972 geboren en woont en werkt inmiddels al jaren in Kopenhagen. Ze maakt producten voor verschillende doeleinden, maar vaak wel met één bestemming voor ogen: thuis. Cecilie ontwerpt bijvoorbeeld meubels, lampen en glas. De prototypen die ze hiervoor maakt, vormen een belangrijk onderdeel van elk van de uiteindelijke producten. Deze prototypen moeten relevant, degelijk en sterk zijn voordat ze deze überhaupt tot een fysiek en tastbaar ontwerp omzet. In al haar ontwerpen staan eenvoud en de wijze waarop wordt gewerkt naar een puur, esthetisch en verhalend design centraal. We zien logischerwijs de eigenschappen van Scandinavisch design terugkomen in hetgeen ze maakt. Haar ontwerpen geven je een beter beeld van wat kenmerkend is voor haar werk. 

Sorteren op

1-36 van 40 producten

Hoe Cecilie Manz zichzelf ontwikkelde

Cecilie Manz heeft gestudeerd aan de The Royal Danish Academy of Fine Arts. We hebben het dan ook wel over The School of Design. Ze heeft nog meer studies gevolgd aan de Universiteit voor Kunst en Design om zich verder te ontwikkelen in haar vak. Het was voor haar daarna een logische stap om een eigen studio op te richten en dat deed ze dan ook in het land van haar herkomst. Ze heeft inmiddels een breed portfolio opgebouwd aan merken waar ze mee samenwerkt. We hebben het dan over onder meer Fritz Hansen, Nils Holger Moormann, Lightyears en Muuto. Het werk van Cecilie is door de jaren heen al meerdere malen beloond met verschillende prijzen op gebied van design. 

Cecilie Manz bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Cecilie Manz. Wij hebben veel op voorraad en kunnen over het algemeen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden. Ben je op zoek naar een specifiek product van Cecilie Manz en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 22:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. Wij staan graag voor je klaar.   

Flinders klanten beoordelen de producten van Cecilie Manz gemiddeld met 9 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 4 beoordelingen.