Sorteren op

1-23 van 23 producten

Ontwerpstijl van Eugeni Quitllet

Veel ontwerpen van Eugeni Quitllet zijn gemaakt van plastic. Dit geldt zowel voor de meubels als de accessoires. Zo maakt hij stoelen, tafels, schalen en vazen van plastic of ook wel kunststof. De ontwerpen van Eugeni Quitllet hebben ook allemaal een bepaalde vorm die zich typeert door eenvoud. Zo lijken de ontwerpen voor een groot gedeelte te bestaan uit één stuk waardoor er geen harde lijnen zichtbaar zijn. Hij maakt veel gebruik van ronde vormen en afgeronde hoeken. Dit zie je bijvoorbeeld ook terug in de Mr. Impossible stoel voor Kartell.

Ontwerpers Starck & Quitllet

Noem plastic en Philippe Starck en je hebt de kernwoorden van deze Spaanse ontwerper Eugeni Quitllet te pakken. In 2001 ontmoette hij Philippe Starck en dat klikte meteen. Ze besloten om samen te ontwerpen onder de naam STARCK & QUITLLET. Dit ontwerpersduo werkt onder andere voor Kartell. Typisch voor het duo Starck & Quitllet is de serie producten onder de naam TopTop. De ontwerpen laten een combinatie van plastic en aluminium zien. Het zijn tafels in verschillende vormen en formaten. Zo heb je bijvoorbeeld de TopTop tafel 60: een ronde eettafel voor in alle kleinere ruimtes in huis.

Eugeni Quitllet bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Eugeni Quitllet. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Eugeni Quitllet en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.