hero image

Space Copenhagen

Space Copenhagen is in 2005 opgericht door Signe Bindslev Hendriksen en Peter Bundgaard Rützou. Het is een ontwerpstudio die in veel verschillende disciplines actief is. Van interieurontwerp voor privéwoningen, hotels en restaurants over de hele wereld tot kunstinstallaties en art direction. De aanpak van Space Copenhagen is ook wel poëtisch modernisme te noemen. Grote designmerken waarvoor ze ontwerpen zijn bijvoorbeeld &Tradition en Gubi. Typerend is wel dat deze merken ook van Deense bodem zijn. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.2
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 144 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 144 producten Terug naar boven

Contrasten van Space Copenhagen

De ambitie van Space Copenhagen is om nieuwe wegen te vinden door een balans te vinden in tegentellingen. Denk hierbij aan een combinatie van klassiek en modern, industrieel en organisch, sculpturaal en minimaal en licht en schaduw. In de ontwerpen staan kwaliteit en levensduur centraal. Het team van Space Copenhagen werkt vanuit een intuïtieve bandering en de ontwerpen zijn onderscheidend gevormd door gegeven omstandigheden, functionele behoeften en fundamentele interesse in menselijk gedrag. Space Copenhagen voegt voortdurend een reeks high-end interieurs toe die zijn gemaakt voor onder andere The Stratford in Londen en het restaurant Noma in Kopenhagen. Daarnaast blijft het designlabel ook samenwerken met verschillende designmerken om nieuwe meubelstukken op de markt te brengen.

Fly away met Space Copenhagen

Space Copenhagen heeft voor &Tradition een collectie genaamd Fly gemaakt. Deze bestaat uit verschillende meubels waar comfort hoog in het vaandel staat. De Fly collectie is onwijs bekend en populair. Zo zijn de Fly fauteuil SC1 en de Fly SC3 bank erg geliefd. De hele collectie is traditioneel vormgegeven met elementen van ambachtelijke houtbewerking. Zowel de frames van de bank als van de fauteuil zijn gemaakt van massief eikenhout en behandeld met witte gepigmenteerde olie of gerookte olie. Met dit type materiaal en deze bewerking ervan wordt het product alleen maar mooier naarmate ze meer gebruikt zijn.

Space Copenhagen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Space Copenhagen. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Space Copenhagen en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.