hero image

Tristan Lohner

Tristan Lohner is een Franse ontwerper en meubelmater die productontwerp heeft gestudeerd aan de School of Decorative Arts in Parijs. Naast werken als ontwerper werkt Tristan Lohner ook als directeur van RBC Design Center. Dat is een grote designconceptwinkel in Montpellier. Hij is met name bekend van de ontwerpen die hij heeft gemaakt voor het Franse designmerk Fermob. Voor dit merk ontwerpt hij vooral lampen die je tuin, balkon of (dak)terras op praktische en sfeervolle wijze verlichten. De bekende Balad collectie is daar een goed voorbeeld van. Met deze lampen kun je echt alle kanten op. De bijbehorende voet geeft je zelfs de mogelijkheid om van de tafellamp een vloerlamp te maken. Lekker flexibel dus. 

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-30 van 30 producten Sorteren op 1-30 van 30 producten Terug naar boven

Carrière van Tristan Lohner

Tristan Lohner begon zijn carrière met een Arts & Crafts certificaat in meubelmakerij. Daarna ging hij studeren en volgde hij lessen in productontwerp van Jean-Marie Massaud. Hij voegde zich bij de RBC Group waarvan de showrooms voor meubels zijn ontworpen door onder andere Philippe Starck en Piero Lissoni. Tristan Lohner leidt tal van wereldwijde ontwikkelingsprojecten voor woningen en high-end hotels. Op dit moment is hij directeur van RBC Design Center en dat is een conceptwinkel van maar liefst 2500 vierkante meter die volledig is gewijd aan design en is ontworpen door Jean Nouvel. Daarnaast werkt Tristan Lohner veel voor Fermob en dan met name aan projecten die de Etoile du Design en de Red Dot Design Award hebben ontvangen.

Tristan Lohner bij Flinders

Flinders is officieel dealer van alle producten van Tristan Lohner. We hebben over het algemeen veel op voorraad waardoor we snel kunnen leveren. Daarnaast is het mogelijk om de bestelling in de avond of in het weekend te laten bezorgen. Ben je op zoek naar een specifiek product van Tristan Lohner en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice via 020 - 3030 630 (elke werkdag van 09:00 tot 21:00 uur en in het weekend van 09:00 tot 18:00 uur) of contacteer ons via chat of e-mail. We staan graag voor je klaar.