Kartell Optic opbergmand
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

  Kartell Optic opbergmand

  Omschrijving

  De Kartell Optic opbergbox is ontworpen door Patrick Jouin.

  Dit opbergtafeltje van Kartell verrijkt je interieur met bijzondere mogelijkheden. De Optic is transparant geel , maar door het golvende plastic ontstaat een optisch hoogstandje waardoor er verschillende schaduwen en reflecties te zien zijn. Door zijn kubusvorm kan je hem stapelen of horizontaal neerzetten. Verkrijgbaar met en zonder deur. Wij staan vierkant achter dit design!

  De productbeschrijving uit de Kartell catalogus:

  De Optic is een voorwerp vol emotie: het is een kubus met een doorzichtig of spiegelend oppervlak met verschillende facetten, die dankzij een wonderbaarlijk spel van kleuren en reflecterende beelden een speciale sfeer creëert. Optic is een holle kubus in PMMA die bestaat in twee versies: gesloten met een deurtje of met een open zijde. Het oppervlak van de kubus is versierd met een heel licht reliëf van piramides met een vierkante basis, die in combinatie met het weerspiegelende of doorzichtige oppervlak zorgen voor een heel speciaal optisch effect. Optic is een kubus van 41 x 41 x 41 cm en biedt talrijke combinatiemogelijkheden. Meerdere Optickubussen kunnen naast elkaar gezet worden, op elkaar gestapeld worden of lineair opgesteld worden; afhankelijk van het aantal kubussen en hun opstelling kunnen zij gebruikt worden voor de meest uiteenlopende functies waarbij ze de omgeving een grote charme verlenen. 

  Zoek je naast de Optic opbergbox van Kartell een andere opberger van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Kartell. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Optic opbergbox, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal PMMA (kunststof)
  Garantie 2 jaar
  Herkomst Italië
  Merk Kartell
  Productsoort (filter) Kartell accessoires, Kartell opbergmanden
  Ontwerper Patrick Jouin

  Sfeerafbeeldingen

  Kartell Optic opbergmand
  Kartell Optic opbergmand
  Kartell Optic opbergmand
  Kartell Optic opbergmand
  Kartell Optic opbergmand
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven