Naar boven

Flinders Winkel, Studio & Cafés

 

Locaties

 • Flinders Winkel Zaandam

  Adres
  Affuitenhal 10 (navigeer naar Hemkade 18, Zaandam)
  1505 RE Zaandam (NL)
  (T) 03 808 37 05

  Openingsuren
  Tijdelijk gesloten

  De flagshipstore van Flinders bevindt zich op het  Hembrugterrein in Zaandam. De Flinders Winkel Zaandam is gevestigd in een prachtig, monumentaal pand waar je een groot aantal designproducten kunt bekijken en testen.

  Geniet van een kopje koffie op ons zonnige terras en laat je uitgebreid en deskundig adviseren door onze gecertificeerde interieuradviseurs. Zij helpen je graag met het selecteren van de juiste producten, het opstellen van een lichtplan en het bepalen van kleurschema's. Kom dus lekker inspiratie opdoen!

 • Flinders Designstudio Gent

  Adres
  Schoonzichtstraat 25/204
  9051 Sint-Denijs-Westrem
  (T) +32 9 298 01 41

  Openingsuren
  Open op afspraak

  In het prachtige Belgische Sint-Denijs-Westrem heeft Flinders een designstudio vanuit waar we u middels deskundig advies helpen bij het inrichten van een project. We beschikken over een grote collectie designmeubels waardoor we ook tegen scherpe prijzen kunnen leveren.

  In de studio kunnen we u optimaal helpen door onder meer alle stalen die we voor u hebben klaarliggen. We werken graag samen met architectenbureaus en interieurontwerpers. Benieuwd naar de interieurprojecten die we reeds hebben opgeleverd? Bekijk dan onze projecten.