Ferm Living Owl muziekmobiel
Binnen 1 week
 
€ 27
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Contacteer hiervoor, of al jouw overige vragen, onze afdeling klantadvies.

Ferm Living Owl muziekmobiel

Omschrijving

De Owl muziekmobiel is van het merk Ferm Living.

De nachtrust van je kind is goud waard. Dus laat je kindje in slaap vallen met het vertederende deuntje van de Ferm Living Owl muziekmobiel. Misschien komt het deuntje je wel bekend voor, want de Owl Muziekmobiel speelt het klassieke Wiegenlied van Brahms. Generaties kleintjes vielen al luisterend hiernaar snel in slaap. Bijkomend voordeel: de Ferm Living Owl Muziekmobiel ziet er ook oergezellig uit.

De Ferm Living Owl Muziekmobiel is 15 centimeter bij 10 centimeter. De mobiel is gemaakt van 100% katoen en gevuld met polyester. Binnenin de Owl bevindt zich het muziekapparaat, maar het geluid is niet te zacht. Uiteraard is de muziekmobiel CE getest, dus naar de standaarden van de EU. De Ferm Living Owl Muziekmobiel maak je schoon met een vochtige doek.

Zoek je naast de Owl muziekmobiel van Ferm Living een andere muziekmobiel van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Owl muziekmobiel, bel dan gerust onze klantenservice 03 80 83 705 (elke dag 09.00 - 18:00 uur) of neem contact met ons op via de e-mail.

Specificaties

Merk Ferm Living
Productsoort Ferm Living muziekmobiel
Afmetingen (b) 17.00 x (h) 10.00 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Opmerking Inclusief vulling.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Owl muziekmobiel
Ferm Living Owl muziekmobiel

Klantenreviews

Mijn nichtje slaapt niet meer zonder.
Jessica 7 januari 2015
Ik ben erg blij met deze aankoop. De uil ziet er zo leuk uit!
Sophie Bos 20 februari 2014
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven