Sorteren op

1-1 van 1 producten

OX Denmarq presenteert: OX leder

De belangrijkste grondstof die OX Denmarq gebruikt in haar stoelen en loungestoelen is het OX leder. Dit leder is afkomstig van Spaans vee. Deze kuddes besteden vrijwel hun gehele leven buiten in de natuur en dat is zichtbaar in het leer. Zo kunnen insectenbeten of verwondingen kleine tekenen achterlaten. De natuur laat zo echt haar waarmerk achter op de huiden. Een teken van een natuurlijk product. Dit betekent ook dat het leer kleine nuances kan hebben in kleur, omdat de huiden, afhankelijk van de geografische herkomst, anders reageren op het kleurproces. De meubelen van OX Denmarq worden door het gebruik van dit hoogwaardige leer alleen maar mooier als met het verloop van de tijd een natuurlijk patina ontstaat. In die zin is het een goede wijn die even moet rijpen.

Marmer volgens OX Denmarq

Met het gebruik van marmer speelt OX Denmarq goed in op de trends in de interieurbranche. Het marmer keert terug in alle soorten tafels bij OX Denmarq, van forse tafels tot handige salontafels en bijzettafels. Het marmer dat wordt gebruikt komt uit de mijnen in India, Italië en Spanje en wordt in een plaatsje ten noorden van Madrid vervaardigd tot de schitterende tafelbladen. OX Denmarq gebruikt vier verschillende kleuren marmer in haar meubelen: Green Indio, White Carrara, Sand Travertino en Black Marquina. In combinatie met een eiken of roestvrijstalen onderstel levert dat robuuste en schitterende tafels op. Kijk bijvoorbeeld eens naar de O Table of de Ninety.

OX Denmarq: strong like an OX

De producten van OX Denmarq zijn altijd direct herkenbaar aan het gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen. De keuze voor deze materialen komt voort uit het idee dat design tijdloos is en dus ook ontzettend lang mee moet kunnen gaan. Alle meubelen van OX Denmarq zijn kwalitatief sterk en ogen elegant. De ontwerpen zijn over twintig jaar nog steeds prachtig en wanneer het marmer en het leer op de juiste manier wordt onderhouden kan het echt een leven lang meegaan. De meubelen zijn werkelijk zo sterk als een os. OX Denmarq gebruikt ook altijd leer met een dikte van tenminste 3 millimeter. Het leer wordt in vier verschillende kleurvarianten gebruikt in de meubelen: Nature, Mocca, Cognac en Black. Gecombineerd met hout in bijvoorbeeld de Rama loungestoel zie je dit terugkeren in de iconische KS Chair en de Trifolium loungestoel. Allemaal ontworpen door designer en eigenaar Dennis Marquart.

OX Denmarq bij Flinders

Flinders is officieel dealer van OX Denmarq. Dat betekent dat wij alle verlichting van OX Denmarq kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij OX Denmarq. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

OX Denmarq
Filters
Prijs
>>
<<
   
Update