Er komen geen producten overeen met de selectie.

OX Denmarq

OX Denmarq is een Deens designlabel dat zich vooral richt op designmeubels. Aanvankelijk richtte dit designlabel zich voornamelijk op materialen als plantaardig gelooid leder gecombineerd met eiken of roestvrijstaal. Tegenwoordig is dat niet het enige meer, maar is hun portfolio uitgebreid met andere hoogwaardige materialen als marmer, koper en messing. Op die manier spelen ze in op de huidige trends en hebben ze gecombineerd met de tijdloze designstoelen altijd een prachtige collectie. De merknaam verwijst naar de belangrijkste grondstof die in de producten gebruikt wordt, oftewel het zogenoemde OX leder.

Pure schoonheid: OX Denmarq bijzettafels

Je zou hem bijna gaan beschouwen als je eigen kindje. De Mini O Table bijzettafel 40 is zo lief, leuk én mooi. Geloof ons nou maar, want als je deze bijzettafel ziet ben je in één oogopslag verliefd. Je kunt deze tafel deels zelf samenstellen. Het onderstel van deze tafel is namelijk verkrijgbaar in drie verschillende varianten. Je kunt kiezen uit zwart gepoedercoat staal, roestvrijstaal of messing. Als klap op de vuurpijl is het tafelblad maar liefst leverbaar in vier verschillende kleuren: wit, zwart, zand en groen. Het maakt niet uit of je er nu een prachtige bos met bloemen op zet of helemaal niks, deze tafel straalt toch wel! Hij geeft je iedere keer als je voorbij loopt een glimlach van oor tot oor. Het zal een aankoop zijn waar je zeker geen spijt van krijgt. Een echte schoonheid, maar dat geldt overigens ook voor de andere OX Denmarq bijzettafels.

OX Denmarq bijzettafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van OX Denmarq. Dat betekent dat wij alle OX Denmarq bijzettafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke bijzettafel van OX Denmarq en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een bijzettafel van OX Denmarq, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

OX Denmarq
Filters
Productsoort
Bijzettafel