Er komen geen producten overeen met de selectie.

OX Denmarq

OX Denmarq is een Deens designlabel dat zich vooral richt op designmeubels. Aanvankelijk richtte dit designlabel zich voornamelijk op materialen als plantaardig gelooid leder gecombineerd met eiken of roestvrijstaal. Tegenwoordig is dat niet het enige meer, maar is hun portfolio uitgebreid met andere hoogwaardige materialen als marmer, koper en messing. Op die manier spelen ze in op de huidige trends en hebben ze gecombineerd met de tijdloze designstoelen altijd een prachtige collectie. De merknaam verwijst naar de belangrijkste grondstof die in de producten gebruikt wordt, oftewel het zogenoemde OX leder.

Ontspannen in stijl op de OX Denmarq fauteuils

Soms wil je even wegvluchten van alle drukte en even een momentje voor jezelf hebben. Zodra je in de KS Chair van OX Denmarq gaat zitten, ga je een oase van rust tegemoet. Je doet je ogen dicht en het ontspannen kan echt beginnen. Deze loungestoel heeft een grote rugleuning die direct indruk maakt. Daarnaast heeft deze stoel een hoofdkussen dat zorgt voor extra comfort. Het wordt nog lastig om op te staan uit deze heerlijke loungestoel van OX Denmarq. Een andere loungestoel, die ook de moeite waard is om te testen, is de Trifolium loungestoel. Deze stoel heeft wat weg van de KS Chair. Ook deze stoel heeft een prachtige vorm en is gemaakt van hoogwaardig leer. De loungestol is gemaakt van roestvrijstaal en het kenmerkende OX leder. Hij is verkrijgbaar in vier varianten: nature, cognac, mocca en zwart. Met de OX Denmarq loungestoelen ben je ervan verzekerd dat je in stijl ontspant!

OX Denmarq fauteuils bij Flinders

Flinders is officieel dealer van OX Denmarq. Dat betekent dat wij alle OX Denmarq loungestoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke loungestoel van OX Denmarq en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een loungestoel van OX Denmarq, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

OX Denmarq
Filters
Productsoort
Fauteuil Lounge fauteuil