Naar boven

OX Denmarq stoelen

De OX Denmarq stoelen zijn stoelen waar je u tegen zegt. Ze zien er mooi uit, maar zitten ook nog eens heerlijk. De stoelen zijn allemaal gemaakt van het prachtige OX leder. Neem bijvoorbeeld de OX Denmarq Stretch stoel. Deze stoel heeft een lederen zitting en doet denken aan een uitgespreide dierenhuid. De vormgeving van deze stoel is erg bijzonder. Zo is de zitting met lussen aan het zwarte stalen frame bevestigd. Zowel de voorkant als de achterkant zijn een plaatje om naar te kijken. Na het eten kun je je heerlijk uitstrekken en even rustig natafelen. Niet alleen aan de eetkamertafel, maar ook in de studeerkamer komt deze stoel prima tot zijn recht. Urenlang studeren wordt een feest met deze stoel. Niet alleen deze stoel zorgt voor een comfortabel gevoel, maar ook de andere stoelen uit deze collectie voldoen hieraan.

OX Denmarq

OX Denmarq is een Deens designlabel dat zich vooral richt op designmeubels. Aanvankelijk richtte dit designlabel zich voornamelijk op materialen als plantaardig gelooid leder gecombineerd met eiken of roestvrijstaal. Tegenwoordig is dat niet het enige meer, maar is hun portfolio uitgebreid met andere hoogwaardige materialen als marmer, koper en messing. Op die manier spelen ze in op de huidige trends en hebben ze gecombineerd met de tijdloze designstoelen altijd een prachtige collectie. De merknaam verwijst naar de belangrijkste grondstof die in de producten gebruikt wordt, oftewel het zogenoemde OX leder.

Schitterende OX Denmarq stoelen

De stoelen van OX Denmarq zijn stoelen om bij weg te dromen! De OX Denmarq Rama loungestoel neemt al je zorgen weg zodra je in deze stoel gaat zitten. Het dromen kan beginnen. Deze stoel is een echte blinkvanger voor in je interieur. In de woonkamer, studeerkamer of slaapkamer kan je deze stoel prima kwijt. Ook komt de stoel goed tot zijn recht in een restaurant of hotel. De Trifolium loungestoel zorgt ook voor ontspanning. In deze stoel val je zo in slaap. De stoel is 78 centimeter breed, 69 centimeter diep en 86 centimeter hoog. Wil je jezelf echt verwennen? Neem dan plaats in de KS Chair van OX Denmarq. Deze loungestoel heeft een grote rugleuning en een hoofdkussen. De stoel is gemaakt van roestvrijstaal en het kenmerkende OX leder. Hij is verkrijgbaar in vier varianten: nature, cognac, mocca en zwart. Heb jij al een favoriet op het oog?

OX Denmarq stoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van OX Denmarq. Dat betekent dat wij alle OX Denmarq stoelen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke stoel van OX Denmarq en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stoel van OX Denmarq, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.