Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

OX (leder) Denmarq

OX Denmarq is een Deens designlabel dat zich eigenlijk vooral richt op designmeubels. Aanvankelijk richtte dit designlabel zich voornamelijk op materialen als plantaardig gelooid leder gecombineerd met eiken of roestvrijstaal. Tegenwoordig is dat niet het enige meer, maar is hun portfolio uitgebreid met andere hoogwaardige materialen als marmer, koper en messing. Op die manier spelen ze in op de huidige trends en hebben ze gecombineerd met de tijdloze designstoelen altijd een prachtige collectie. De merknaam verwijst naar de belangrijkste grondstof die in de producten gebruikt wordt, oftewel het zogenoemde OX leder.

Marmeren OX Denmarq tafels

Ken je de OX Denmarq tafels uit de O familie al? Wij zijn verliefd! Het is een grote familie die bestaat uit vier verschillende soorten tafels: de Big O Table 120, de O Table salontafel 80, de Mini O Table bijzettafel 40 en de Large O salontafel. Deze tafels, bijzettafels en salontafels kun je deels zelf samenstellen. Je hebt namelijk de keuze uit onderstellen in verschillende kleuren. Ze maken eigenlijk van elke dag een feestje en ze stralen van top tot teen. Zie jij een of meerdere van deze tafels al in je interieur staan? De Ninety tafels hebben wel wat weg van deze familie, maar ze onderscheiden zich met een belangrijk detail: vierkanten tafelbladen. De kleinste van de twee is de OX Denmarq Ninety Table salontafel 60x60. Hij is misschien wat kleun van stuk, maar dat maakt hem niet minder mooi. Deze tafel verdient een plekje in jouw interieur door het prachtige ontwerp. Dit geldt ook voor de OX Denmarq Ninety Table salontafel 80x80. Een plaatje om naar te kijken…

OX Denmarq tafels bij Flinders

Flinders is officieel dealer van OX Denmarq. Dat betekent dat wij alle OX Denmarq tafels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke tafel van OX Denmarq en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafel van OX Denmarq, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.