Pablo

Het Amerikaanse merk Pablo loopt met de lampen die ze maken altijd voorop in de wereld van design. Ze streven niet voor niets naar innovatieve verlichting in hun veelzijdige collectie. Dat betekent dat alle armaturen van Pablo geïntegreerde LED modules hebben en zeer fraai zijn afgewerkt. Door te werken met de juiste lampen in een woning, kun je een woonruimte met licht transformeren naar bijvoorbeeld een sfeervol of juist praktisch geheel. De keuze voor geïntegreerde LED modules past ook perfect bij de manier waarop Pablo denkt. Ze zijn namelijk continu bezig met het creëren van nieuwe, duurzame oplossingen die een lange levensduur verzekeren en LED staat bekend om deze levensduur. Het mag duidelijk zijn dat de vloer-, hang-, tafel- en wandlampen van Pablo elke woonruimte graag in de schijnwerpers zetten. Naast deze ruimte doen de lampen het door hun schitterende en functionele karakter ook goed in bijvoorbeeld restaurants, hotels en kantoren. 

Flinders is dealer van

Sorteren op

1-36 van 48 producten

Het verhaal achter Pablo

In 1993 werd het merk Pablo in San Francisco opgericht door niemand minder dan de industrieel ontwerper Pablo Pardo uit Venezuela. Dat verklaart ook direct waar de naam van het designlabel vandaan komt. Hij geeft de voorkeur aan de bekende uitspraak ‘less is more’ en dat zien we overduidelijk terug in de lampen die deze collectie sieren. Zowel eenvoud als functionaliteit spelen hierin een belangrijke rol. De collectie laat ook zien dat Pablo telkens weer in staat is om zowel unieke als tijdloze lampen op de markt te brengen die met gemak een privéruimte of zakelijke omgeving een totaal andere sfeer geven. Tijdens het ontwerpproces hechten de ontwerpers ook veel waarde aan de essentie van een lamp en vanuit die gedachte komen ze tot de mooiste ontwerpen die uitblinken in hun eenvoud. De Grid en Contour lampen zijn hier mooie voorbeelden van. 

Pablo hecht veel waarde aan duurzaamheid

De ontwerpen van Pablo gaan niet alleen terug naar de basis waarin het draait om de functionaliteit, want dit merk heeft duurzaamheid ook hoog in het vaandel staan. Een lamp moet duurzaam, praktisch en tijdloos zijn waardoor je er jarenlang plezier van hebt in welke ruimte dan ook. En dat komt met de lampen van Pablo helemaal goed. Het ontwerpersteam werkt volgens de laatste technologieën en kiest voor materialen die het best passen in het ontwerp. Het merk bestaat ondertussen al ruim 25 jaar en weet de designbranche telkens weer te verrassen met in het oog springende ontwerpen die meebewegen met de cultuur, verschillende trends overleven en bijdragen aan de krachtige ontwerpfilosofie van dit merk. De Piccola en Uno lampen zijn hierin een mooi voorbeeld en bestaan al zo lang als dat het merk bestaat.  

Pablo bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Pablo. Dat betekent dat wij alle producten van Pablo kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Pablo en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Pablo. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product van Pablo veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven