Naar boven

Designverlichting van Pablo

Het eerste ontwerp van Pablo verscheen in 1993 en sindsdien is het designmerk alleen maar gegroeid. Pablo staat bekend om haar sfeervolle verlichting die je op een functionele manier overal kunt inzetten. Het designmerk gelooft dat je met verlichting een ruimte volledig kan transformeren en wij zijn het daarmee eens. Het bedrijf bestaat uit een kleine talentvolle groep makers en uitvinders met diverse achtergronden. Ze zijn continu bezig met het bedenken van nieuwe, duurzame oplossingen die een lange levensduur garanderen. Het merk bestaat ondertussen al ruim 25 jaar en weet de designbranche iedere keer weer te verrassen met bijzondere en stijlvolle ontwerpen. Pablo zet graag elke woonruimte in de schijnwerpers en dat doen zij naar onze mening geweldig.

Elegante Bola Disc hanglampen van Pablo

Deze collectie van het Amerikaanse designmerk Pablo bestaat uit meerdere LED lampen die zijn gevormd vanuit één basis. Het gaat om een prachtige ronde disc die de lamp een unieke twist geeft. De lampen zijn ontworpen met het idee een illusie te wekken dat de lampen haast gewichtloos zijn. De glazen lichtbol die op de ronde disc lijkt te balanceren, reflecteert haar omgeving als een spiegel. Hierdoor krijgt de lamp net dat luxe tintje. De collectie beschikt over lampen in veel verschillende maten en kleuren. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de Bola Disc 22 hanglamp LED. De lamp heeft een mooi formaat voor boven de keukentafel of eettafel.

Pablo hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pablo. Dat betekent dat wij alle Pablo hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.