Sorteren op

1-2 van 2 producten

Over Pablo design

Het verlichtingsmerk Pablo streeft naar innovatieve verlichting en een veelzijdige collectie. Het Amerikaans merkt probeert altijd voorop te lopen in de wereld van design. Zo hebben alle armaturen van Pablo geïntegreerde LED modules en zijn ze stuk voor stuk prachtig afgewerkt. Daarnaast werkt het merk samen met verschillende ontwerpers van over de hele wereld wat resulteert in veelzijdige collecties. Het designmerk gelooft door met de juiste lampen te werken in een woning, je een woonruimte kunt transformeren naar bijvoorbeeld een sfeervol of juist praktisch geheel. Van wandlampen tot hanglampen en van tafellampen tot vloerlampen. Het mag duidelijk zijn dat Pablo graag iedere woonruimte in de schijnwerpers zet.

Verlichting van Pablo in de vorm van wandlampen

Het verlichtingsmerk Pablo bestaat ondertussen al ruim 25 jaar en weet de designbranche elke keer weer te verrassen met unieke ontwerpen. Een schitterend voorbeeld is de Bola Disc Flush 32 wandlamp LED. Deze lamp is een onderdeel van de prachtige Bola Disc serie van Pablo. Door de spiegelende ronde disc en de glazen bol met elkaar te combineren, ontstaat er een fraaie directe en indirecte lichtval. De glazen bol kaatst het licht uit, dat vervolgens deels direct de ruimte invalt. Maar door de bolle vorm kaatst er ook licht terug op de disc, waardoor het licht uiteindelijk via een omweg alsnog de ruimte bereikt. De wandlamp is een waar kunstwerk en is zowel een aanvulling op je wand als plafond.

Pablo wandlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pablo. Dat betekent dat wij alle Pablo tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.