Naar boven

Paper Collective

Het Deense merk Paper Collective ontwerpt en produceert schitterende wanddecoratie waarmee je elke muur in huis eenvoudig naar een hoger niveau tilt. Ze specialiseren zich in het maken van kwalitatief hoogwaardige posters met allesbehalve alledaagse prints. Goed om te weten: ze maken de posters van FSC-gemarkeerd materiaal en zo staat het milieu hoog in het vaandel. Elke print wordt gemaakt door verschillende illustratoren, kunstenaars en fotograven. Heb je wanddecoratie van Paper Collective op het oog? Het maakt niet uit welke poster je kiest, want je zorgt hoe dan ook voor extra sfeer in huis en steunt tegelijkertijd een goed doel. Een deel van de opbrengsten gaat naar diverse liefdadigheidsinstellingen om een steentje bij te dragen aan de wereld en deze te verbeteren. Ze doen er ook alles aan om kunst niet elitair en juist toegankelijk te maken. Dat lukt was ons betreft goed.

Flinders is dealer van

Over design van Paper Collective

Het designlabel Paper Collective is in 2013 opgericht in de Deense hoofdstad Kopenhagen. Bij elk ontwerp dat ze maken, hebben ze een belangrijk doel voor ogen: in het oog springende kunst toegankelijk maken voor iedereen. Door samen te werken met met ontwerpers, kunstenaars en illustratoren over de hele wereld is de collectie door de jaren heen uitgebreid. Met als resultaat een buitengewone collectie wanddecoratie met een grafische karakter. Elke print ziet er bijzonder uit en heeft een duurzaam karakter. Dat betekent dat ze de wanddecoratie op een verantwoorde wijze maken. Sociale verantwoordelijkheid, duurzaam produceren en mooie samenwerkingen vormen de rode draad in de strategie van Paper Collective. We zijn benieuwd welke inspirerende en misschien wel iconische prints bij jou in de smaak vallen.

Paper Collective en het doel met oog op het milieu

Het draait bij Paper Collective niet alleen om originele producten die er goed uitzien en die ze vervolgens op de markt brengen en verkopen. Het team achter dit merk vindt het vooral belangrijk dat ze hun wanddecoratie koppelen aan een goed doel. De focus ligt in 2019 bijvoorbeeld op het grootste project tot nu toe: een school bouwen in Nepal in samenwerking met Human Practice Foundation. Een deel van de verkoopprijs van elk verkochte product van Paper Collective gaat naar dit project. Uiteindelijk wordt deze school volledig gefinancierd door de verkoop van deze succesvolle posters van Paper Collective. En hoe mooi is het om hierin als consument een rol te kunnen spelen? Andere goede doelen waar ze aan hebben gedoneerd zijn bijvoorbeeld Greenpeace en de Deense kankerorganisatie. Schitterende initiatieven vinden wij.

Paper Collective bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Paper Collective. Dat betekent dat wij alle producten van Paper Collective kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Paper Collective en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.

Paper Collective
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad