Flinders is dealer van

  • Gratis levering vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van België
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-2 van 2 producten Sorteren op 1-2 van 2 producten Terug naar boven

Pastoe meubels

Pastoe is een bedrijf dat continu investeert in vernieuwing. Zo kan het bedrijf de consument designkasten en designstoelen brengen die actueel zijn en dat ook blijven. De Pastoe meubelmakers zijn echte vaklieden. Woorden als duurzaamheid en kwaliteit dragen zij hoog in het vaandel. Dat vind je terug in alle producten, want de kwaliteit straalt er vanaf. De designmeubels zijn stuk voor stuk goed doordacht en ontworpen door gerenommeerde ontwerpers. Daarnaast zijn de ontwerpen vaak eenvoudig en bijzonder aangenaam om naar te kijken. Ze zijn al snel vertrouwd in huis. Nooit opdringerig. De meubels van Pastoe zijn puur en eerlijk. Van Pastoe mag je verwachten dat de meubels een leven lang meegaan. Innovatie, eenvoud en kwaliteit: dat is wat je van Pastoe mag verwachten. Bekende ontwerpen zijn de Pastoe SM05 stoel, de Pastoe KM05 kruk en de Totem kast.

Geschiedenis van Pastoe

Pastoe is in 1913 opgericht door de Nederlandse ondernemer Frits Loeb. Hij was de persoon die het besluit nam om de stoelen voor zijn woonwinkel in Utrecht zelf te gaan produceren in een kleine timmerfabriek. Deze fabriek, ook wel de Utrechtsche Machinale Stoel- en Meubelfabriek (UMS) genoemd, groeide uit tot een grote fabriek met de productie van kasten, banken en stoelen voor meerdere distributiepunten. In 1918 verhuist de UMS naar Rotsoord in Utrecht. Tot op de dag van vandaag is Pastoe hier gehuisvest. En tot op de dag van vandaag worden de iconische dressoirs, fauteuils en barkrukken hier nog steeds gemaakt. Het Frame dressoir is daar een mooi voorbeeld van. We kunnen iedereen aanraden eens een kijkje te nemen in de Pastoe fabriek. Ondergebracht in de kelders: je weet niet wat je ziet. Zoveel vakmanschap en ambachtswerk zie je niet veel meer in Nederland. Wij van Flinders waren enorm onder de indruk.

Pastoe bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pastoe. Dat betekent dat wij alle producten van Pastoe kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Pastoe en staat dit niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Pastoe. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw Pastoe producten veilig en vertrouwd online bestelt.