Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Het merk Pastoe

Pastoe is een oer-Hollands merk dat in 1913 is opgericht door Frits Loeb. Het bedrijf vindt zijn oorsprong Utrecht en is tot op de dag van vandaag in de Domstad gevestigd. We kunnen je aanraden eens een kijkje te nemen in de Pastoe fabriek. Zoveel vakmanschap en ambachtswerk zie je niet veel meer in Nederland. Hier worden prachtige design kasten en stoelen gemaakt die een leven lang meegaan. De Pastoe Amsterdammer serie is misschien wel de meest bekende serie. Maar onderschat de Pastoe Joost Selection niet! Hoe kan het ook anders met de persoonlijke selectie van de creatief directeur van Pastoe.

Pastoe Joost Selection: Het levenswerk van Joost

Bij de kasten van de Pastoe Joost Selection komt de goede kijk van Joost op de trends van deze tijd duidelijk naar voren. Maar ook zijn eigen persoonlijke voorkeuren blijven niet achter. Bent jij net zo eigenwijs of kun je gewoon geen keuze maken? Dan is een kast van de Pastoe Joost Selection een absolute aanrader! Elk jaar brengt Pastoe een nieuw model uit voor de Pastoe Joost Selection. Joost begrijpt in ieder geval goed waar een kast voor bedoeld is: het bewaren van je dierbare spullen, het geven van een eigen identiteit aan je woonkamer en gewoon omdat het fijn is als je huis er een beetje netjes uitziet. Met een kast van de Pastoe Joost Selection wordt hier in ieder geval aan voldaan. En je hoeft er niet eens zelf al te veel over na te denken!

Eenvoud & kwaliteit

Met een kast van de Pastoe Joost Selection haal je gegarandeerd een bijzonder item in huis dat een leven lang meegaat. De meubelmakers van Pastoe zijn echte vaklieden. Woorden als duurzaamheid en kwaliteit staan bij hen hoog in het vaandel. Dat zie je terug in alle producten. Daarnaast zijn de ontwerpen vaak eenvoudig waardoor ze al snel vertrouwd voelen in huis. Nooit opdringerig, maar bijzonder aangenaam om naar te kijken. De Pastoe Vision en Boxes wandkast van de Pastoe Joost Selection is hier een uitstekend voorbeeld van. Het is een combinatie van 2 ontwerpen, Vision en Boxes. Eén compartiment is van eikenhout, één compartiment in Amerikaans notenhout en de rompen zijn gelakt. Ook de Pastoe Landscape wandkast van de Pastoe Joost Selection is een genot om naar te kijken. Het linker compartiment is van Amerikaans notenhout en ook bij deze kast is de romp gelakt. Kortom, met de Pastoe Joost Selection krijg je van alles het beste!

Pastoe Joost Selection bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pastoe. Dat betekent dat wij elk product van de Pastoe Joost Selection kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van de Pastoe Joost Selection en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van de Pastoe Joost Selection, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Pastoe
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Ontwerper
Op voorraad