PBJ Designhouse Curve

De Curve collectie van PBJ Designhouse is ontworpen door Michael H. Nielsen en Morten Svendsen en bestaat uit eettafels en verschillende soorten dressoirs in een klassieke, Scandinavische stijl. Deze prachtige dressoirs en tafels onderscheiden zich in hun verfijnde details die dankzij ervaren meubelmakers extra goed tot hun recht komen. De ontwerpen van deze collectie zijn tijdloos en veelzijdig. Dat is te danken aan hun elegante en eenvoudige karakter die je ook in de Curve Highboard opbergkast 3-3 erg goed terug ziet komen. In deze collectie heb je de keuze uit duurzame, FSC-gecertificeerde houtsoorten en verschillende kleuren waardoor er altijd wel iets uit de Curve collectie van PBJ Designhouse is dat bij jou en jouw interieur past. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over PBJ Designhouse 

Het Deense PBJ Designhouse (voorheen Wood and Vision) is opgericht door Per Buhl Jørgensen en heeft sinds de oprichting in 1968 jarenlang geïnvesteerd in het verfijnen van details en kwaliteit. Ze werken hiervoor al jarenlang samen met ervaren meubelmakers en interieurdesigners. Het is dan ook niet gek dat waarden als kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan bij dit designlabel. Zo zorgen ze ervoor dat alle materialen op een duurzame manier geproduceerd of hergebruikt kunnen worden. Op deze manier kunnen zij Deense designproducten aanbieden die een leven lang meegaan. Dit designlabel draagt niet voor niets het bekende Deense motto: ‘Made for home. Made for life.’ Op deze manier houdt PBJ Designhouse zijn ecologische voetafdruk klein en zijn toekomstige generaties verzekerd van producten van dezelfde, hoge kwaliteit. 

Praktische Curve meubels van PBJ Designhouse

Een bijzonder kenmerk van de Curve collectie van PBJ Designhouse is dat naast de elegantie direct opvalt hoe praktisch deze dressoirs en tafels zijn. Deze collectie is niet alleen veelzijdig en gemakkelijk te combineren met verschillende interieurstijlen, ook de items zelf zijn praktisch. Zo heeft het Curve Sideboard dressoir 1-3 een kastje en drie laden waardoor je meer dan genoeg opbergruimte hebt voor al je favoriete spulletjes. Of dat nou boeken, films, games, administratiemappen of complete serviezen zijn, dat bepaal je helemaal zelf. Ook de tafels zijn praktisch. De fijne Curve eettafel 180x95 is net zoals de andere eettafels voorzien van uitschuifbare tafelbladen waarmee je in een handomdraai extra ruimte creëert voor iedereen die gezellig een hapje mee wilt eten.  

PBJ Designhouse Curve bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van PBJ Designhouse. Dat betekent dat wij alle producten uit de Curve collectie van PBJ Designhouse kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.