PBJ Designhouse kasten

Met de uit hout vervaardigde kasten uit de collectie kasten van PBJ Designhouse kun je werkelijk alle kanten op. Deze kasten zijn ontworpen in de tijdloze, Scandinavische stijl en zijn daardoor gemakkelijk met iedere interieursoort te combineren. De kasten in deze collectie zijn daarnaast erg ruim en bevatten allerlei verschillende kastjes, laden en vakjes waarin je allerlei spulletjes kwijt kunt. Welke spulletjes dat zijn, is natuurlijk geheel aan jou. Een goed voorbeeld hiervan is de Fifty Wide Highboard opbergkast 4. Deze eenvoudige opbergkast heeft laden en kasten in verschillende formaten waardoor je voor ieder item wel een plekje kunt vinden. Met deze kasten kun je iedere kant op en met het verfijnde, Scandinavische ontwerp passen ze ook nog eens in ieder interieur.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over PBJ Designhouse

Bij PBJ Designhouse begrijpen ze dat verfijnde designproducten niet zomaar uit de lucht komen vallen. Daarom investeren ze bij het Deense PBJ Designhouse al sinds de oprichting in 1968 in ambacht en vakmanschap. Het voormalige Wood and Vision vierde in 2018 zijn vijftigste verjaardag en heeft tot op de dag van vandaag het Deense motto: ‘Made for home. Made forlife.’ Hierbij zijn kwaliteit en duurzaamheid erg belangrijk. De kwaliteit komt voor uit de lange samenwerking tussen ervaren meubelmakers en interieurdesigners. Daarnaast zorgen ze ervoor dat alle materialen zoals hout op een duurzame manier geproduceerd worden of hergebruikt kunnen worden. Op deze manier houdt PBJ Designhouse zijn ecologische voetafdruk klein en zijn toekomstige generaties verzekerd van producten van dezelfde, hoge kwaliteit.

Kasten van PBJ Designhouse: voor ieder wat wils

In de kastencollectie van PBJ Designhouse is er voor ieder wat wils. Welk(e) vorm, formaat, houtsoort of stijl je ook zoekt, de kans is groot dat er een kust tussen zit in deze collectie. Zo vind je in deze collectie klassieke, Scandinavische ontwerpen als de PBJ Designhouse Galaxy Highboard opbergkast 3-3. en hele moderne Scandinavische ontwerpen als de PBJ Designhouse Curve Highboard opbergkast 4. Ook vind je kunstzinnige ontwerpen en exclusievere ontwerpen. Deze veelzijdigheid is te danken aan de getalenteerde ontwerpers en ervaren meubelmakers die deze prachtige, houten kasten hebben vervaardigd. Dankzij hen vind je in deze collectie van PBJ Designhouse kasten voor iedereen, voor in iedere woonstijl en voor in iedere ruimte.

PBJ Designhouse kasten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van PBJ Designhouse. Dat betekent dat wij alle kasten van PBJ Designhouse kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail.Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.