PBJ Designhouse Less

De Less collectie van PBJ Designhouse is ontworpen door Michael H. Nielsen en bestaat uit allerlei configuraties, kasten, planken en ophangsystemen. Het idee voor deze collectie is ooit ontstaan vanuit een concept voor een nieuwe soort televisiekast en is uiteindelijk uitgegroeid tot een ruim, modulair aanbod waarmee je alle kanten op kunt. Zo is het mogelijk om voor in de badkamer of keuken, hele kleine, open wandkasten samen te stellen, maar ook voor de grote, open boekenkasten kun je in deze collectie terecht. Het is ook mogelijk om voor configuraties te kiezen zoals de Less configuratie 10. De modulaire elementen en configuraties uit de Less collectie van PBJ Designhouse zijn zo ontworpen dat je ze helemaal naar eigen smaak en voorkeur kunt aanpassen zodat je een kast hebt die geheel bij jou en je interieur past.  

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Design van PBJ Designhouse 

Het Deense PBJ Designhouse (voorheen Wood and Vision) heeft sinds de oprichting in 1968 jarenlang geïnvesteerd in het verfijnen van details en kwaliteit. Ze werken hiervoor al jarenlang samen met ervaren meubelmakers en interieurdesigners. Het is dan ook niet gek dat waarden als kwaliteit en duurzaamheid hoog in het vaandel staan bij dit designlabel. Zo zorgen ze ervoor dat alle materialen op een duurzame manier geproduceerd of hergebruikt kunnen worden. Op deze manier kunnen zij Deense designproducten aanbieden die een leven lang meegaan. Dit designlabel draagt niet voor niets het bekende Deense motto: ‘Made for home. Made for life.’ Op deze manier houdt PBJ Designhouse zijn ecologische voetafdruk klein en zijn toekomstige generaties verzekerd van producten van dezelfde, hoge kwaliteit. 

Praktische PBJ Desighhouse Less collectie

De modulaire elementen en configuraties uit de Less collectie van PBJ Designhouse zijn de meest veelzijdige die er te vinden zijn. Met keuze uit verschillende FSC-gecertificeerde houtsoorten en kleuren creëer je in een handomdraai een kast die helemaal bij jou en jouw interieur past. Het is helemaal aan jou om te bepalen of je bij de Less Configuratie 4 een televisie of een mooi kunstwerk ophangt en of je de Less Cabinet 96 liever gebruikt als boekenkast, administratiekast of als kast voor je favoriete films. Zo is de Less Configuratie 2 een fijne kast die open en gesloten afwisselt. Dit maakt hem ideaal voor in de slaapkamer, kinderkamer, badkamer of zelfs voor in de keuken. Combineer verschillende houtsoorten, kleuren en elementen met elkaar en wissel ze met elkaar af totdat jij tevreden en voldaan bent. 

PBJ Designhouse Less bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van PBJ Designhouse. Dat betekent dat wij alle producten uit de Less collectie van PBJ Designhouse kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.