Geschiedenis van Tribeca collectie

De Tribeca collectie brengt je terug naar de zorgeloze zomers als kind. Denk hierbij aan mediterraans plein waar volwassenen tot rust komen in stoelen uit de jaren ’60 en de kinderen de tijd van hun leven hebben op het speelplein. Deze stoelen zijn uiteraard wel volledig in een nieuw jasje gestoken. Een gegalvaniseerd stalen buizenframe met een geweven zitting en rugleuning die bestaat uit PVC met een nylon kern, maakt de collectie zeer vernieuwend en vanzelfsprekend ook beter in kwaliteit. De collectie gaat lang mee en is makkelijk schoon te maken. Daar bovenop bestaat de familie uit felle kleuren die je helemaal terug brengen naar de speeltuin van vroeger waar je waarschijnlijk eindeloos veel herinneringen hebt gemaakt.

Tribeca is handgemaakt

Om de beste details te waarborgen is er zorgvuldig gewerkt. Volgens het designteam van de collectie is dit maar op één manier echt mogelijk en dat is door handwerk. Zo gezegd, zo gedaan. De zittingen en rugleuningen zijn verticaal geweven en zorgen hiermee voor excellent zitcomfort. De elasticiteit maakt namelijk dat de stoel zich aanpast aan jouw lichaam. Dit gaat automatisch weer terug naar de originele positie wanneer je opstaat uit de stoel. Dit geldt niet alleen voor een loungestoel zoals de de Tribeca fauteuil, maar dit werkt ook voor de andere items uit de collectie. Zo ook de Tribeca barkrukken. Deze zijn overigens ook nog eens verkrijgbaar op 2 verschillende hoogtes, wie had dat gedacht; een barkruk op maat?

Pedrali Tribeca bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pedrali. Dat betekent dat wij alle meubels van Pedrali Nolita kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.