Naar boven

Over Pedrali

Nolita tuinstoel geïnspireerd op de allereerste collectie van de oprichter, maar zijn deze tuinstoelen 100% recyclebaar en maar liefst volgens twee milieucertificaten geproduceerd. Pedrali doet er alles aan om kwalitatief te verbeteren, maar levert ook een belangrijke bijdrage aan het klimaat.

Welke Pedrali tuinstoel past bij jou?

Laat de zomeravonden maar beginnen met de comfortabele tuinstoelen van Pedrali. Pedrali heeft een scala aan tuinstoelen met verschillende looks. Een rechte leuning met horizontale buizen, een ronde zitting met een driehoek motief of gaat jouw voorkeur toch uit naar ronde gaatjes in de hele zitting? De tuinstoel biedt een uitgebreide keuze uit kleuren waardoor er voor jouw tuin of balkon sowieso iets passends tussen zit. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden. Één van de belangrijkste aspecten van een tuinstoel is comfort. Zo kun je bij de Remind tuinstoel met armleuning je armen laten rusten en is er een prettige brede zitting, maar is er ook bij een optie voor een smallere uitvoering zonder armleuning. De ene neemt minder ruimte in beslag, maar in de andere kun je weer beter loungen. Het is net maar net waar je naar op zoek bent. Voor welke tuinstoel ga jij?

Pedrali tuinstoelen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Pedrali. Dat betekent dat wij alle tuinstoelen van Pedrali kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.